Superit seerumit

Viime viikolla kirjoitin hehkuvasta ihosta, ja ajattelin nyt muutamassa postauksesta kertoa muutamista avaintuotteistani, joilla hehkun saavuttaa helpommin.

Olen totaalisen hurahtanut seerumeihin. Uskon niiden tehoon, ja usein minulla on useampi eri seerumi käytössä. Vaihtelen niitä sen mukaan mitä iho näyttää kaipaavan.

En osaa edes kuvitella aamun tai illan ihonhoitorutiinia, josta seerumi puuttuisi. Kaikki seerumit eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä. Hyvän seerumin tunnistaa melko nopeasti, se imeytyy nopeasti, saa ihon näyttämään ja tuntumaan paremmalta, ja se on vaan sellainen, että sitä ei edes halua unohtaa laittaa kasvoille.

Omat ehdottomat suosikkini ovat Centifolian ja MuruMurun seerumit.

MuruMurun C-vitamiiniseerumia olen hehkuttanut kyllästymiseen asti. Mutta kun se on vaan niin loistava. Keltaista, hyväntuoksuista seerumia on ihana levittää aamulla kasvoille. Ja se virkistää myös mieltä. C-vitamiini on myös yksi tehoaineista joilla on tutkitusti positiivinen vaikutus ihon kuntoon. Jälleen yksi seerumipurkki on tyhjä, ja uuden hankin välittömästi. MuruMurun seerumia löytyy Life-myymälöistä ja useasta verkkokaupasta.

Centifolian Eclat de Rose Hydration Booster seerumi, eli tuttavallisemmin ruususeerumi on toinen suuri ihastukseni kohde. Siinäkin on C-vitamiinia, ja lisäksi hyaluronihappoa. Tuoksu on jotenkin vadelmainen ja herkullinen, koostumus kevyt, ja iholle super hyvin imeytyvä. Tuntuu että tämä seerumi on räätälöity ihoni tarpeisiin. Tämä on myös täydellinen tuote meikkivoiteen ohentamiseen. Ruususeerumipurkkini on myös tyhjä, ja uuden hankinta on edessä. Centifoliaa saa Sokokselta, kaupasta ja verkkokaupasta.

Kumpikin seerumi on luonnonkosmetiikkaa. Muuta en kelpuuttaisikaan <3, kuin parasta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *