Täsmätuote näyttävämpiin ripsiin

Tuuheat, näyttävät ripset ovat olleet yksi kauneushaaveistani aina. Ripsiväri on tärkeä tuote meikkipussissani. Ripsien pidennykset ja tuuhennukset eivät kuitenkaan ole tuntuneet omalta jutulta, vaikka sillähän tämänkin kauneuspulma olisi ratkaistu kertaheitolla.

Käytin ripsiin ja kulmiin risiiniöljyä, ja huomasin että öljy todella toimii. Kulmat ja ripset ovat tuuheammat, ja karva on vahvempaa ja kiiltävämpää.

Kulmiin risiiniöljy on helppo levittää, mutta ripsien kanssa haastavaa.

Halusin kuitenkin jatkaa ripsien hoitamista ja saada risiiniöljyn hyödyt, ilman turvonneita ja öljyisiä silmiä.

Muistin että Laveran ripsiseerumissa on mukana risiiniöljyä, ja kävin ostamassa seerumia testiin.

Risiiniöljyn lisäksi seerumissa on mukana kofeiinia. Seerumi on vegaaninen, luonnonkosmetiikkaa ja mielestäni aika edullinen, alle 10 euroa.

Parasta seerumissa on se, että se toimii. Ripset ovat pidemmät, vahvemmat ja tuuheammat. Levitän seerumin iltaisin kasvojen puhdistuksen jälkeen. Eihän tämä mikään taikaseerumi ole, joka kerran käytön jälkeen loihtii mielettömät räpsyripset, vaan teho perustuu säännölliseen käyttöön, ja ripsien hoitamiseen.

Jos kulmia toivoo tuuheammiksi, suosittelen risiiniöljyn hieromista suoraan kulmiin ja kulmien alueen iholle jotta saa maksimihyödyn, ja tulokset.

Kommentit (4)
 1. Testiin menee ehdotomasti, kiitti vinkistä 🙂

  1. Kiva kuulla :)! Toivottavasti tykkäät!

 2. Kiitos vinkistä,näyttävyys tekisi kyllä hyvää omille ripsilleni!:) Sopiiko tuote herkille silmille? Mulla on herkät ja vuotavat silmät, ja toistaiseksi ainoat toimivat ripsarit ovat olleet harvassa…
  Mukavaa viikkoa!<3
  Ida Kotona kaupungissa blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  1. Omissa silmissä tämä ei ole aiheuttanut mitään reaktioita, eikä tuntemuksia. Koostumus on hieman eri kun ripsareissa, kun lähinnä mukana on hoitavia öljyjä. Toivottavasti tämä sopisi sinullekin :)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *