Huijarin sokeriton brownie – papuja, riisisiirappia ja muita makeuttajia

papubrown6.jpg

Irti sokerista -operaationi päätteeksi sallin ruokavaliooni taas vähäfruktoosiset marjat ja hedelmät. Lisäksi lupasin itselleni, että otan hieman selkoa vaihtoehtoisista makeuttajista. Selvyyden saantia sokerimaailmasta helpotti onneksi Sarah Wilsonin kokoamat vinkit. Wilsonilta tutkimukseen kului yli vuosi, itse suoritin nyt pintapuoleisen raapaisun parissa tunnissa. Maailmassa riittääkin keinotekoisia makeutusaineita, joista useampia Wilson ei kelpuuttaisi edes kukkien kasteluun.

Lue koko jutu osoitteesta www.cleanchoice.fi.

Kommentit (4)
  1. Steviakaan ei kyllä ole mikään kovin terveellinen vaihtoehto, just vähän aikaa sitten luin tämän artikkelin: http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1388554344259.

    1. Kiitos linkistä.

      Kauheasti kokemusta minulla ei ole stevian käytöstä, itse en ole sitä ruokiini lisäillyt. Valmiiden jauheiden (esim proteiinijauhe) joukossa sitä tosin sattaa keittiööni kulkeutua. Makeutusaineissa kuin makeutusaineissa tuntuu olevan huonot puolensa.

       

  2. Veronika Sikow
    27.3.2015, 07:51

    oih näyttääpä hyvältä! alotin just viikko sitten sokerilakon ja tätä reseptiä täytyykin kokeilla!

    1. Tsemppiä kokeiluun 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *