Kesäisen kasvissesongin avaus – Raparperismoothie

raparperismoothie2.jpg

Nyt se on vihdoin tapahtunut –  Toukokuun vaihtuessa kesäkuuhun satokausikalenterin lehteä kääntäessä kotimaisten sesonkikasvien lista päihittää pituudellaan ulkomaan tuonnit. Luonnon keväiset lupaukset alkavat pikkuhiljaa täyttyä, eikä tarvitse olla kovinkaan valveutunut kuluttaja osatakseen valita sesongin parhaimpia antimia.

Lue koko juttu ositteesta www.cleanchoice.fi.

Kommentit (8)
  1. Hei!

    Hyvän oloinen resepti! Mitä suosittelisit kauramaidon tilalle, jos viljatuotteet eivät käy? Kävisikö kookosmaito?

    1. Kookosmaito sopii varmasti, miksei myös mantelimaito. Oletko muuten tutustunut maitohyllystä saatavaan kookosjuomaan, joka on koostumukseltaan tölkkimaitoa kevyempää?

      1. En muuten ole! Kiitos vinkistä ja vastauksesta! 🙂

  2. Hanni, Helsinki
    11.6.2015, 16:30

    Hyvän kuuloinen ohje! Käytetäänkö raparperi todella raakana smoothieen?

    1. Kyllä vain, raakana. Lisäksi varsia voi pilkkoa ja pakastaa varastoon ja sieltä sitten heitellä smoothieiden sekaan.

      1. Hanni, Helsinki
        12.6.2015, 06:24

        Jännittävää! Eikun kokeilemaan 🙂 Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *