Kaikin puolin blogikelpoinen ilta

lilyilta.jpg

Kuten muutaman muun turkulaisen Lilyläisen blogeista on voinut lukea, vietimme viikko sitten perjantaina iltaa Eevan luona. Meidän lisäksemme edustamassa olivat myös Tiinapetriikka, A modo mio, Coco Sweet Dreams ja Suvi sur le vif. Kuten Eevakin kirjoitti, oli ilta todella pitkä – olimme paikalla aika prikulleen seitsemältä, mutta kotiin saavuttuamme kello läheni jo kolmea yöllä.

lilyilta-4.jpg

Aika kului kuin siivillä, viini tuntui haihtuvan pulloista ja juteltavaa, sekä syötävää riitti. Mielestäni oli mahtavaa, jopa hieman uskomatonta, miten kaikkien kanssa oli niin helppo jutella aiheesta kuin aiheesta. Ja kun sanon aiheesta kuin aiheesta, niin todella tarkoitan sitä. Puhuttiin toistuvasti salkkareista, kunkin töistä, Ranskasta, blogeista ja kaikesta mahdollisesta. Yhtään kiusallista hetkeä ei kyllä koettu. Kotiin tultuamme eli pakko todeta ääneen, että tällaisia iltamia voisi olla useamminkin. Uusien ihmisten tapaaminen on ainakin omassa elämäntilanteessani aika hankalaa, oli mahtavaa tavata kerralla niin monta ihanaa tyyppiä!

lilyilta-3.jpg

lilyilta-2.jpg

Ja kyllä, Eevan koira Lassi hurmasi myös meidät., eihän noin lutuista palluraa voi olla kuin rakastamatta. Kuten kaikki muutkin ovat maininneet, oli Eevan koti tismalleen samanlainen kuin kuvien perusteella voisi kuvitella. Täydellinen blogikoti kaikin puolin, olemme hyvin kateellisia…

lilyilta-5.jpg

Eikä pidä unohtaa lähtiessämme saatua Mildh PR’n goody bagia, joka sisälsi punaviiniä, marmeladia, balsamicokastiketta ja oliiviöljyä. Nam, kaikki tulivat todella tarpeeseen, kiitos paljon kaikille kaikesta!

Einon raportaasin illasta voit lukea täältä.

Kommentit (2)
  1. Kiva juttu! Oli hauskaa 🙂

    1. Niin oli! Toivottavasti on tälläinen toistekin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *