Currently

Mitä tulee julkiseen taiteeseen, ei liene Tracey Eminin I Want My Time With You -teoksen Lontoon St Pancras -rautatieasemalla voittanutta. Asema on muutenkin todella kaunis ylemmästä kerroksesta tarkasteltuna (vieressä olevat Eurostarit toki edesauttavat positiivisia viboja. Kuten osa teistä tietääkin, en kuulu Britannian suurimpiin faneihin.)

Kyseessä ei ole mitään sen dramaattisempaa: minä ja Iso-Britannia emme vain klikkaa. Olen asunut täällä kahteen otteeseen. Nyt Englannissa (tai no, jos tätä voi asumiseksi kutsua, sillä suurimman osan ajastani vietin Luxemburgissa) ja vuonna 2011 Edinburghissa. Viime syksyllä muutin Englantiin väitöskirjani takia ja noin kuukauden kuluttua jatkan eteen päin. (Eli fieldwork, here I come!)

Seuraavat viikot omistan tälle …mielenkiintoiselle… maalle ja nautin täysin siemauksin nummista, teestä ja hyvistä tavoista. (Yleistetään nyt hieman, mutta brittiläiset ovat kyllä erinomaisen kohteliaita <333)

Muita tapetilla olevia asioita:

The Split –tv-sarjan uusi kausi (jonka varmasti myös Yle esittää jossakin vaiheessa. Suomennettu Eroja ja avioeroja.)

Pitkät kävelylenkit ja muu rauhallinen liikunta. (Yksi konkreettinen neuvo terapeutiltani surun keskellä: hiljennä myös treeneissä.)

Hiljainen elo. (Itselläni kaikki tuntuu menevän kausittain: ruoka, sosiaaliset suhteet, menot, moodit. Juuri nyt kiinnostaa riittävä lepo, kaikenlainen hiljaisuus, alkoholittomuus ja rauha. Kun lähestymme kesää, tilanne varmasti muuttuu. Mutta siihen asti: työtä ja lepoa.)

Lue myös:

Currently (tai: seuraavaksi haluaisin olla babushka)

Currently (vuoden viimeinen)

Currently (eli pakomatka Belgiaan ja muita asioita)

kulttuuri oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *