Currently (taianomaisia iltoja)

Apua kuinka dreamy kulunut viikko onkaan ollut. Auringonlaskut, ihmiset, kohtaamiset, illalliset, ihan kaikki: niin kaunista.

Olen viettänyt paljon aikaa luonnossa, erityisesti Kerimäellä ja Punkaharjulla (ja taas toistan itseäni: Hotelli Punkaharjua ei ole voittanutta. Sen kyllä huomaa, kun jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota. Lopputulos on harmoninen ja energia aivan toisenlaista.) Hotelli Punkaharjun ympäristössä kulkee myös ihania polkuja ja reittejä – ja koko seutu on tooooooodella kaunista. (Ja inspiroinut vaikka ketä Topeliuksesta venäläiseen aatelistoon.)

On myös kirjoitettava elokuun valosta. Siinä jos missä on nimittäin taikaa. Kesäkuussa kaikki oli (kirjaimellisestikin!) kirkasta, nyt ihastuttavan mystistä ja täyteläistä. Minusta tuntuu myös, että kaikki viimeaikaiset auringonlaskut ovat olleet jotenkin out of this world, niin taianomaisia että miltei heikottaa.

Viimeiset kesävieraamme lähtivät eilen kohti Amsterdamia ja Luxembourgia. On haikea mutta kiitollinen fiilis. Nyt suunnitelmissa on nauttia viimeisistä Suomi-päivistä ennen omaa muuttoani.

Muita ajankohtaisia asioita ovat (ianikuisten muuttopuuhien lisäksi!) the Real Housewives of New York -sarja (team Carole forever!!! Kuinka on mahdollista, että löysin sarjan vasta hetki sitten!!), syys- ja talvivaatteiden etsiminen, uusien Pinterest-kansioiden parissa puuhaaminen, uusien soittolistojen ”kuratointi” (hehe, irvistän aina kun joku käyttää ”to curate” ilmaisua museo- tai näyttelykontekstin ulkopuolella: mutta toisaalta, olemmehan me kaikki omien elämiemme [ja Pinterest-kansioidemme] *kuraattoreja*) ja kevyt (erityisesti sielullinen) detox. Eli toisin sanoen: teen tilaa uudelle ja puhdistaudun vanhasta. Ja pyrin liikkumaan luonnossa joka päivä!!!

Lue myös: 

Currently (kenties Pietari ja ooppera piristivät)

Currently (eli uusia rutiineja ja joogaavia patsaita)

Currently (eli ihana, tylsä juhannus)

kulttuuri ajattelin-tanaan mieli
Kommentit (2)
  1. Ihanalta paikalta näyttää!:) Varmasti tuolla pääsee irtautumaan ihanasti kaikesta <3
    Hyvää elokuun viimeistä viikkoa!
    Ida Kotona kaupungissa -blogista

    1. Kiitos Ida!!! Kaunista viikkoa sinulle! :)))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *