Energisoivia asioita

Elämme jo miltei marraskuun puolessa välissä. Ajatella, kuinka nopeasti aika rientää. (Almost there, jne. Ei enää pitkään, kun saamme taas nauttia tammikuun valosta ja jo pian keväästä.)

Rehellisesti sanottuna, tämä marraskuu ei ole ollut sen hassumpi. Koen olevani hyvinkin energinen ja täynnä pirskahtelevaa intoa.

Tällä hetkellä saan valtavasti energiaa esimerkiksi näistä asioista:

Leikittelen ajatuksella, että muuttaisin Napoliin (hyvin epätodennäköistä, mutta mielenkiintoinen, innostava ajatus). Kaikki alkoi siitä, kun minut ja ystäväni kutsuttiin illalliselle kahden napolilaisen luokse. Ilta oli superhauska ja sai minut ikävöimään Italiaa (italialaiset kun ovat niin mahdottoman elinvoimaisia) ja Napolia (jossa olen tosiasiassa käynyt vain kerran, mutta kaupunki teki lähtemättömän vaikutuksen.)

Juon litratolkulla Kusmin Detox– ja Prince Vladimir -teitä. Kolmas tämän hetkinen suosikkini on Mariage Frèresin Marco Polo.

Energiaa tuo myös India Mahdavin huonekalujen ihailu. Hän on kyllä yksi nerokas nainen, joka varmaankin tunnetaan parhaiten lontoolaisen Sketch-ravintolan ja teehuoneen (aka kaupungin IG-ystävällisin rafla) suunnittelijana. Tapasin Mahdavin Maastrichtissa vuonna 2015 ja hän teki lähtemättömän vaikutuksen eleganssillaan.

Olen aloittanut uuden harrastuksen: pilateksen. Mielestäni astanga ja pilates sopivat aika kivasti yhteen. Viimeisten viiden kuukauden aikana treenirutiinini ovat muuttuneet aika tavalla. Välttelen HIIT-harjoituksia, en oikeastaan juokse, vaan olen keskittynyt kävelyyn, joogaan ja barreen.

Energiaa päiviini tuo myös uusin musiikki-ihastukseni: venäjäksi räppäävä Oxxxymiron. (Sisareni ensireaktio oli: sinä ja sun vihaiset biisisi. Vastaukseni hänelle: girl’s gotta do what a girl’s gotta do. Toisin sanoen, whatever works, eikö vain. Toisekseen, minä ainakin tarvitsen aina aika ajoin vihaista musiikkiani.)

Lue myös:

Asioita jotka tuntuvat hyvältä juuri nyt

Ympäröin itseni oikeilla asioilla

Kun on tarve uudistua

kulttuuri mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *