Tyylimuistiinpanoja marraskuulta

Olen elänyt nyt hieman alle kuukauden lyhythiuksisena naisena. Ensimmäinen huomio: omalla kohdallani lyhyemmät hiukset vaativat paljon enemmän aikaa ja huomiota kuin pitkät hiukseni. Koska olen hyvin laiska, on uusien rutiinien kehittäminen ja ylläpitäminen tuntunut hieman työläältä. Mutta toisaalta olen innostunut – ja tämän vaikean vuoden jälkeen tuntuu oikeastaan tosi kivalta, että hiukseni innostavat. Succès.

Toinen huomio: farkut kiinnostavat ehdottomasti eniten. En tosin tiedä, onko tällä sinänsä mitään tekemistä hiusteni kanssa. Farkut alkoivat tuntumaan ajankohtaisilta jossakin vaiheessa elokuuta, uskoisin. (Ja kyseessä on muulle maailmalle tosi mitätön juttu, mutta itselleni melko suuri. En nimittäin oikeastaan ole käyttänyt farkkuja sitten…yläasteen.)

Kolmas huomio: olen pitkästä aikaa kiinnostunut korvakoruista. The bigger the better -meiningillä. Ja koruista muutenkin, vaikka korujen kanssa yleinen linjani on, että vähemmän on enemmän. Yleensä minulla onkin joko sormuksia, kaulakoru, rannekoru tai korvikset, mutta hyvin harvoin sekä että.

Neljäs huomio: muutaman kerran olen todella ikävöinyt pitkiä hiuksiani. Kummallinen tunne. Ensiksikin, ne kasvavat kyllä takaisin mikäli niin haluan. Toisekseen, on ihanaa olla lyhyempi hiuksinen. (Change is everything, jne.)

Lue myös:

Kuinka minusta tuli vaatenirso?

Kun on tarve uudistua

Matkani järkevämmäksi kuluttajaksi

kulttuuri paivan-tyyli ajattelin-tanaan hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *