Viikon eka päivällinen

No siis ihan hyvin voi alottaa viikon hampurilaisella! Itsetehdyllä ainakin.

201112a.jpg

Luomu jälkiuunipalojen väliin päätyi rakastamani Dijon-sinapin lisäksi Heinziä, hampurilaissoosia, salaatinlehtiä, hirvenjauhelihapihvi (itse tehty tietysti), jotakin cheddarin makuista juustontapaista, tomaattia ja uutta rakkautta eli avokadoa. Kera vinegar-sipsien ja zero colan. 

Ja parhaimmillaan se oli tietysti nautittuna todella ilahtuneen avomiehen kanssa (kuvia ottaessa kuului vaan kokoajan ”joko saa syödä, joko?” ja näpit näytti kokoajan käväsevän hampurilaisella).

201112b.jpg

Ainut ongelma: Ei mahtunut suuhun. Ei sitten millään. 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.