Muffinit banaanisydämellä
Sarjassamme helppoo kahvitarjottavaa testattiin tänään Maku-lehden nettisivuilta löytyvää sitruuna-banaanimuffineiden reseptiä, hienoisesti taas soveltaen. Tai no tällä erää en soveltanut muuta kuin lisäsin muutaman suklaanappulan per muffini.
Valmistus oli taas ihan superhelppoa, eikä sähkövatkainta tälläkään kertaa tarvittu. Maku sen sijaan oli melko mieto, banaaniylläriä lukuunottamatta. Jatko jalostuksessa siis käyttäisin enemmän sitruunankuorta tai vaihtaisin banskun kokonaan suklaaseen, vois meinaan olla aika nams niinkin.
Pinnasta tuli kivan rapea (tykkään rapeista leivoksista), sisuksen ollessa pehmeä. Katsotaan vielä miten pakastuksen yhteydessä käy, kuivuvatko täysin. Mutta noin niinkun muuten ehdottomasti sellaisia, joita voisi tehdä helpohkosti vauvan synnyttyäkin pientä ihastelemaan tuleville vieraille.