Ruokapulma
Näin uuden vuoden alussa yksi jos toinen tuppaa miettimään omia ruokailutottumiksiaan ja laittamaan epäkohtia kuntoon, laihduttamisesta puhumattakaan. Minulle uusi vuosi toi uuden haasteen ruokailuun, nimittäin uuden epäsäännöllisen työn lyhyillä tauoilla.
Tässä parin päivän aikana päivän ateriointi on koostunut aamupalasta eli leipäpalanen kera kahvikupposen, tauolla hotkaistusta leipäpalasesta ja banaanista ja kotiin päästyä pastasta tai pakastepitsasta sekä epäterveellisestä välipalasta ennen edellä mainittua (esim keksiä tms). Eli voisikos ruokailutottumukset olla enempää pielessä?
Suurin ongelma on, että työvuoron jälkeen on kova nälkä johon tulee ahmaistua jotain tyhmää ja ravintoarvoltaan äärettömän köyhää hiilarimössöä. Mitä siis söisin noin 10 minuutin tauoilla, jotta nälkä ei pääse kasvamaan ja hiilarihimo jyräämään?