Muuttoa ja tupariarvontaa

kivistossa_header.jpg

Kivistössä on kasvanut isoksi Lilyn hellässä huomassa ja hyvässä seurassa. Nyt kuitenkin reseptivarastot ovat paisuneet niin suuriksi, että on aika muuttaa uuteen kotiin, jossa voimme tarjota arkistomme helposti selailtavina erilaisten kategorioiden alla. Niinpä olemme keränneet kimpsumme osoitteeseen kivistossa.com.

Arvomme uudessa kodissamme tupareiden kunniaksi pienen keittokirjapaketin, tulkaahan siis osallistumaan! Kuten muutoissa yleensäkin, ihan kaikkia laatikoita ei ole vielä purettu, mutta kaikki reseptimme 3 vuoden ajalta löytävät paikoilleen ja omien otsikoidensa alle lähiviikkoina.

Jos olet tähän saakka seurannut meitä Lilyssä, voit jatkaa harjoituksiasi Facebookin, Bloglovinin tai Blogilistan kautta. Nähdäänhän siis jatkossakin? Ja me taatusti tulemme käymään täällä, sen verran pitkät seurantalistamme ovat!

Pus kaikille ja nähdään pian Kivistössä!

M&L

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma sisustus
Kommentit (3)
  1. Tiina, kiitos!

    Anna, eiku kiitos sulle ja koko toimitukselle! Kaunista kesää ja paljon aurinkoa 🙂

  2. Anna Karhunen
    3.5.2013, 07:36

    Ihanat Liisa ja Mari, kiitos SUURESTI kauniista, innostavasta ja inspiroivasta palstastanne (olen tehnyt monta herkkuruokaa teidän resepteillänne) ja kaikkea makoisaa jatkoon 🙂 Muistakaa, että olette aina tervetulleita tekemään comebackin Lilyyn! Kivaa kesää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *