Keskikesän kattaus
Joko se juhannuksen ruokalista on valmis? Eikö? Alkaa olla jo kiirus! Kivistö auttaa mielellään.
Ota kaupasta mukaan fenkolia ja sitrushedelmiä. Niistä syntyy raikas salaatti, joka sopii myös niille, jotka luulevat vierastavansa raakaa fenkolia. Kokeile, kokeile, ymmärrät fenkolin hienouden!
Pääruoaksi sitruunaista possua. Sitruunaa, parmesaania, basilikaa, valkosipulia. Joko herahti vesi kielelle?
Aterian päätteeksi mansikkakakkua, tietysti. Tällä kertaa rullalla. Ja marengilla.
Sitten voikin olla muutaman tunnin syömättä. Kunnes taas tekee mieli purtavaa. Yöruoaksi suosittelemme mansikkafocacciaa.
Juhannuspäivänä maistuu varmasti rasvainen ja suolainen. Iloa elämään tuovat corn dogsit. Takaamme, että näitä syödessä ei voi olla hymyilemättä!
Hauskaa keskikesän juhlaa järven rannoille, pellon pientareille ja kaupungin humuun! Kivistö vetäytyy vihtomaan.
P.S. Muista myös kesäarvonta! Juhannussunnuntaihin asti aikaa osallistua.