Keskikesän kattaus

Joko se juhannuksen ruokalista on valmis? Eikö? Alkaa olla jo kiirus! Kivistö auttaa mielellään.

Ota kaupasta mukaan fenkolia ja sitrushedelmiä. Niistä syntyy raikas salaatti, joka sopii myös niille, jotka luulevat vierastavansa raakaa fenkolia. Kokeile, kokeile, ymmärrät fenkolin hienouden!

fenkolisitrussalaatti_0.jpg

Pääruoaksi sitruunaista possua. Sitruunaa, parmesaania, basilikaa, valkosipulia. Joko herahti vesi kielelle?

dsc_0192.jpg

Aterian päätteeksi mansikkakakkua, tietysti. Tällä kertaa rullalla. Ja marengilla.

dsc_0675.jpg

Sitten voikin olla muutaman tunnin syömättä. Kunnes taas tekee mieli purtavaa. Yöruoaksi suosittelemme mansikkafocacciaa.

focacciamansikalla_0.jpg

Juhannuspäivänä maistuu varmasti rasvainen ja suolainen. Iloa elämään tuovat corn dogsit. Takaamme, että näitä syödessä ei voi olla hymyilemättä!

corn_dog_2.jpg

Hauskaa keskikesän juhlaa järven rannoille, pellon pientareille ja kaupungin humuun! Kivistö vetäytyy vihtomaan.

P.S. Muista myös kesäarvonta! Juhannussunnuntaihin asti aikaa osallistua.

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.