Päivän asu - tyynyille

Kivistössä

Olin salaa toivonut, että kesälomalla olisi ainakin muutama sateinen päivä. Nyt toivon vähemmän salaa, että saataisiin edes muutama auringonsäde. Sateinen sää antoi kuitenkin hyvän syyn nostaa ompelukone kissan sijasta pöydälle ja surauttaa tyynyille uudet asut.

Kivistön tyynyt ovatkin kaikki hieman eri kokoisia, joten kaupasta ei näille pehmoisille olisi uutta vaatetta kuitenkaan löytynyt. Ohje päällisiin löytyi ihanasta Ompele ja neulo omin käsin -kirjasta, joka on ollut minulla siskolta lainassa jo useamman vuoden. Kirjassa on monta todella simppeliä ja kivaa perusohjetta näistä tyynynpäällisistä aina neulottuun hartiahuiviin asti. 

Kankaiksi valikoituivat vanhat äidiltä saadut verhokankaat, oma kirppislöytö ja siskolta saatu super suloinen sydänkangas. 

Näihin kelpaa kuistilla nojailla, kun uppoutuu lomalukemisiin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jeps, tämä kesä on kyllä ollut kesätöiden kulta-aika... ;-) Tosi nätit tyynyt sait tehtyä!

LiisaMaalla
Kivistössä

Kiitos vierailija! Täällä aurinko tuli esiin pilvien takaa ja siitä otetaan kyllä nyt kaikki ilo irti!

äitee (Ei varmistettu)

Muistoja nousee mieleen...Liisan huoneen verhokangas Lönnrotinkadun ajoilta... miten voikin tulvahtaa koskettavasti sen hetkiset fiilikset kun verhoa ikkunaan ripustin... sniif. Ihana kun ovat uusiokäytössä!

äitee (Ei varmistettu)

...sen verran vielä, että nyt äitee muisti väärin tuon kankaan.. kuvassa olevat hedelmä- ja sinikuvioinen provance-kangas olivat keittiössä ... :) ...

Uusiokäyttöä parhaimmillaan. Kyllä nyt kelpaa kuistilla lueskella.

Meilläkin tarvittaisiin uusia tyynyjä, kukahan ne saisi aikaiseksi ;-) Ompelu on kyllä mukavaa, mutta taidot pysyisivät parempina, kun jaksaisi säännöllisesti ommella.

LiisaMaalla
Kivistössä

Äitee, keittiössäpä hyvinkin olivat nuo molemmat! Pitääkin kaivaa se oman huoneen verhokangas jostain ja keksiä siitä jotain.

Jonna, rohkeesti vaan kaivat sen ompelukoneen ja ryhdyt puuhaan! Edellisestä ompelukerrasta oli mullakin vierähtänyt jo reilu vuosi.

äitee (Ei varmistettu)

Se olikin extraleveää ja extrakallista, ohutta sveitsiläistä puuvillasatiinia :)... muistan kun seisoimme Stockan kangasosastolla ja se oli ainoa -"must"- jonka kelpuutit :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.