Oletko valmis viemään blogisi seuraavalle tasolle?

Pohditko kenties, kuinka tehdä blogistasi entistä paremman? Mietitkö, miten saa lisää lukijoita? Siinä tapauksessa haluan kertoa sinulle, mistä löydät vastaukset!

Blogivalmentaja Tiia Konttisen uusin, maksuton Bloggaajasta Ammattilaiseksi™-workshoppi starttasi eilen. Allekirjoittanut onnekseen huomasi liittyä tähän kyseiseen työpajaan juuri ajoissa mukaan itsekin. Näin alkuun haluan esittää vilpittömät pahoitteluni niin Tiialle kuin lukijoille siitä, etten ennättänyt kyseistä workshoppia lainkaan ennakkomarkkinoimaan! Seuraavan kerran kurssi järjestetään syksyllä. Odotuslistalle liittymällä saat tiedon ensimmäisten joukossa, kun ilmoittautuminen syksyn kurssille alkaa!

Joko tiedät Tiian?

Mikäli bloggaaminen ammattimaisella otteella yhtään sattuu kiinnostamaan tai bloggaajana kehittyminen ja lukijoita kiinnostavan sekä koukuttavan blogisisällön tuottaminen, Tiia hyvin mahdollisesti jo onkin sinulle entuudestaan tuttu.

Nimi Tiia Konttinen nimittäin pomppaa esille kyllä melkeinpä välittömästi, kun alkaa netistä etsiä tietoa bloggailun aihepiiriin liittyen. Pienessä Suomen maassamme, kun joku tekee jotain todella hyvin, nimen vastaantulemiselta on pian suorastaan vaikea välttyä varsinkin, jos aihepiirin parissa sattuu paljon pyörimään.

Tiian blogista sitä luotettavaa tietoa ja hyviä vinkkejä bloggailuun löytyy runsaasti: ihan siinä määrin, että yksin tämän kyseisen blogin turvin pääsee halutessaan omissa blogitavoitteissaan kyllä jo enemmän kuin hyvään alkuun!

Ja kyllä, ihan ilmaiseksi siis.

Tiia tosiaan järjestää myös aiheesta kiinnostuneille näitä maksuttomia workshoppeja. Jos ja kun on aika ja kaipaat blogillesi ammattilaisen palautetta, Tiialta voi varata ajan myöskin henkilökohtaiseen ohjaukseen. Jos lainkaan epäilyttää, mahtaako moinen sitten kumminkaan kannattaa, aloita ihmeessä Tiian tarjoamalla vartin ilmaisella konsultaatiolla: tällä tavoin saat jo hyvän käsityksen siitä, mitä Tiialla olisi sinulle, blogillesi ja mahdollisesti bisneksellesi tarjota.

Vältä bloggaamisen yleisimmät sudenkuopat

Sen sanon, että tässä meillä on kyllä bloggaajan todellinen ystävä, kiven kova ammattilainen ja kiistattoman blogiosaamisen lähde: Tiia Konttinen. Muista tämä nimi tai pistä itselle ylös.

Kaikki nämä asiathan voi toki oivaltaa ihan itse ajan kanssa ja oppia kantapään kautta… tai sitten voi vähän oikaista, jättää muutaman virheen tekemättä ja oppia oman kantapään sijaan niin sanotusti Tiian kantapään kautta. Kuulostaako houkuttelevalta, mitä?

Eikös se nyt olekin aivan käsittämättömän ihanaa, kun joku on tehnyt jo sen aivan suunnattoman työn, että on opiskellut, selvittänyt ja oivaltanut asiat itse vaikeimman kautta (yritys ja erehdys) ja haluaa nyt jakaa oppinsa muiden kanssa, ettei heidän tarvitsisi tehdä kaikkia niitä samoja virheitä ja käyttää yhtä paljon aikaa menestyksen saavuttamiseen kuin hän itse käytti?

Siis ihan mieletöntä! Vitsi, mikä tyyppi! RESPECT!!!

Tuntuuko, että olet valmis viemään blogisi seuraavalle tasolle? Ihan mahtavaa! Seuraa tätä linkkiä Tiian blogiin! Uskon, että sieltä löydät kaiken, mitä tarvitset. <3

Todellakin siis suosittelen sinua hyödyntämään tätä blogivalmentaja Tiia Konttisen blogia ja sitä tietomäärää, minkä hän on vuosien varrella työn ja tuskan kautta haalinut ja meille sinne enemmän kuin ystävällisesti kerännyt ja jakanut. Näin upea mahdollisuus kun kerran hopeavadilla tarjoillaan, eikö hölmöä olisi olla tätä hyödyntämättä?

Kerrankin joku on Sinun puolellasi ja haluaa auttaa sinua välttämään turhat sudenkuopat! Miksi haaskata aikaa tekemällä mahdollisesti vääriä asioita, jos voi alkaa suoraan tehdä menestymisen kannalta niitä oikeita asioita?

Sen sijaan, että jumittaisi, ihmettelisi mikä mättää ja hakkaisi päätään seinään, voi kerätä vinkit onnistumiseen Tiian mahtavasta blogista. Näin toimiessaan sitähän tuntee olonsa melkein jo rikollisen hävyttömäksi – mutta eihän kukaan kirjoita blogia ja kerää sinne muille hyödyllisiä vinkkejä sitä varten, että blogia ei sitten luettaisi ja näitä vinkkejä otettaisi käyttöön!

Blogissa on paljon hyvää ja luotettavaa tietoa aivan vapaasti tarjolla ja vinkkejä, josta Tiia ei veloita sitten penniäkään. Itseni kaltainen aloitteleva bloggaaja ei välttämättä ole halukas tai edes kykenevä sijoittamaan heti rahaa blogiinsa. Siksipä meille onkin ihan valtavan upeaa, että hyvään alkuun ja pitkälle voi päästä myös ilmankin rahallista panostusta!

Kun nämä ilmaiset neuvot alkavat tuottaa tulosta, sitten Tiian maksullistenkin palveluiden puoleen voi kääntyä viedäkseen homman jälleen seuraavalle tasolle. Huippu diili, eikö vain?

”Mikäs koira tässä nyt on haudattuna?”

Bloggaaja tai bloggaajaksi aikova: jos et ole jo käynyt, käy siis nyt ihmeessä ottamassa Tiian opit haltuun! Kerta kaikkiaan mitään hävittävää tässä ei ole, mutta hyödyttävää senkin edestä.

Sehän on ihan ihmeellistä ja melko harvinaista tänä päivänä, että joku on valmis jakamaan omaa tietotaitoaan pistämättä siitä välittömästi mojovaa laskua perään. Yleensä on saanut tottua siihen, että aivan kaikella rahastetaan ja suomalainen tunnetusti (ja ymmärrettävästi!) tiedusteleekin aina epäluuloisena ”Mikäs koira tässä nyt on haudattuna?”

Toisinaan vain käy niinkin hullusti, ettei niitä haudattuja koiria tai mitään muutakaan mätää kuitenkaan ole. Joskus siis näinkin!

Itse olen ainakin sen tyyppinen ihminen, että ihan viimeistään silloin, kun vastaanotan jotain hyvää, minussa herää tämä halu laittaa hyvä myöskin eteenpäin. Siitä tässä postauksessa on kyse. Ei siis suinkaan ole minkään sortin kaupallinen yhteistyö. Postaus on laadittu täysin oma-aloitteisesti ja vilpittömin mielin, tämän vannon käsi sydämellä.

Jos (ja kun) huomaat Tiian neuvot avuliaiksi ja itsellesi hyödyllisiksi, jätäthän rohkeasti myös palautetta ja sitä ansaittua kiitosta – tulee Tiialle arvostettu olo ja hyvä mieli! <3

Vinkki vinkki: mikäli aihealue tuntuu itselle ajankohtaiselta, Tiiaa voi seurailla myös Facebookissa ja Instagramin puolella!

Kuvat: Tanja Burtsoff

Kommentit (2)
  1. Ihan sattumalta törmäsin tähän postaukseen ja todella omaan tarpeeseen vastasi. Kiitos kun vilpittömästi hehkutat toisten osaamista yms. Hyvää positiivista energiaa kaipaa aina.
    You go girl:D

    1. Oi, tosi ihana kuulla! Tiia on kohtuu hyvin tunnettu niin vähän mietin, teenkö tässä aivan turhan työn ja itsestäni täyden hölmön jakamalla itsestäänselvyyttä, jonka jokainen bloggaaja melkein kyllä tietää. En siis tehnyt! Superia, että oli ainakin jollekin uutta tietoa ja hyötyä tämä! Yay! ^^

      Ite oon tässä vastikään alkanut aiheesta omillani opiskella ja Tiian blogin olen havainnut erittäin hyödylliseksi. Mielestäni sieltä löytyy tosi hyvin apuja bloggajan tielle! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *