Jäätelökesä 2020 Helsingissä

Oletteko te käyneet jäätelöretkillä?

Me tehdään jäätelöretkiä usein, kun aurinko paistaa. Lähdetään ulkoilemaan johonkin kivaan paikkaan, ja käydään valitsemassa kaupasta tai jäätelökioskilta jäätelöt.

kesä 2020

Lähdetään ulkoilemaan johonkin kivaan paikkaan, ja käydään valitsemassa kaupasta tai jäätelökioskilta jäätelöt.Helsingissä on monia kivoja paikkoja, jossa voi nauttia kesäpäivästä!

Kivoja ulkoilualueita ja jäätelökioskit Helsingissä

jääätelöt 2020

Helsingissä on monia kivoja paikkoja, jossa voi nauttia kesäpäivästä! Kaivopuiston rannassa on Helsingin jäätelötehtaan jäätelökioski, josta saa isoja ja superhyviä jäätelöpalloja. Muistan vieläkin, kun käytiin siellä siskon kanssa viime kesänä banaanijätskillä!

Nyt jäätlökioskille oli niin pitkät jonot, että haettiin poikaystävän kanssa alepasta jätskit, ja istuttiin jo vapun jälkeen Tähtitorninmäellä. Siellä saatiin istuskella penkillä omassa rauhassa! Samanlainen retki tehtiin myös Hietsun rantaan ja torin kupeeseen.

Tokoinrannassa on parikin jätskikiskaa ja lisäksi iso ruokakauppa, sekä paljon penkkejä ja nurmikkoa, johon asettaa vitti. Lapsille on myös pieni leikkipuisto!

Tokoinrannan ja Hakaniemen torin välissä on myös ihana laiturialue, jossa kaupunkilaisetkin pääsee veneiden ja siirtolapuutarhalaatikoiden viereen vähän mökkitunnelmiin. Myös Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan ulkopuutarhaan saa vapaasti mennä ulkoilemaan omien eväiden kanssa.

Helsingin paras jäätelökioski Chjoko ja kesäsaari Tervasaari

jäätelöt 2020

Myös meidän ihana oma Chjoko Krunikassa on tänä kesänä panostanut erityisesti sen jätskibaariin. Chjokon jäätelöt on tietysti ihan omaa luokkaansa! Pieneenkin kippoon saa valita kahta eri makua, omaani tuli mansikka-valkosuklaata  ja vihreätee-sitruuna. Poikaystävä suositteli myös kaardemumma-espressoa.

Chjokon jäätelöt on tietysti ihan omaa luokkaansa! Pieneenkin kippoon saa valita kahta eri makua, omaani tuli mansikka-valkosuklaata  ja vihreätee-sitruuna. Chjokosta saa myös isompia kotipakkauksia.

jäätelöt 2020
Kesän parhaat jäätelöt chjokosta!

Chjoko on rakentanut oman pienen terassin Liisankadulle, mutta Liisankadun puistikossa on myös kiva istuskella. Syötiin siellä meidän tämän kesän ekat ulkojätskit! Kadun toiselta puolelta pääsee Tervasaareen. Tervassaaren edessä on Valion jäätelökioski, ja sen  rinteeseen paistaa aina ilta-aurinko! Tervasaaressa on myös koirapuisto ja koirien uimapaikka, mattolaituri ja kesäteatteri, täydellistä, eikö?

Kesän 2020 parhaat uutuus jäätelöt ja Magnum jäätelöbaari

magnum
Tänä vuonna magnumin jäätelöbaari on Roballa!

Muumi-jättikset on muuten ollut kesän 2020 paras uutuusjäätelö tähän asti! Pikkumyy jättikset kuningatarjäätelö ja hillo oli oikeasti tosi hyvää. Toinen lemppari on Pirkan Leppis-mehujää. Leppis muistuttaa mehujäiden klassikkoa ampparia, mutta Leppiksessä on mun lempparia salmikkimehujäätä mukana.

Tänä kesänä Magnumilla on pop up -jäätelöbaari Roobertin kadulla, ja siellä saa rakentaa unelmiensa jäätelön Magnumin valkosuklaa-, Ruby- tai vegaaniseen jäätelöpuikkoon. Tänne haluan ehdottomasti kesäomalla, sillä Magnumin jäätelöbaari oli yksi viime kesän ehdottomia kohokohtia!

Magnumin pop up -jäätelöbaarissa saa rakentaa unelmiensa jäätelön Magnumin valkosuklaa-, Ruby- tai vegaaniseen jäätelöpuikkoon.

Jätkskiretket on juuri sellaista koko perheen tai kavereiden yhteistä kesätekemistä, joita voi kaikki toteuttaa ja myös tänä kesänä! Tässä oli joitakin mukavia paikkoja retkille ja ulkoiluun Helsingin keskustassa, mutta kannattaa tutustua myös oman alueen puistoihin, puutarhoihin, rantoihin tai tehdä jätskiretki vaikka omalle takapihalle. Me suunnataan taas Lauttasaaren rannalle!

Kun on itselle tärkeiden ihmisten seurassa, ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä mukavaan kesäpäivään, joka jää kaikille mieleen. Kun valitsee erilaisia kivoja ulkoilupaikkoja ja testailee kesän uutuusjätskejä, niin tulee ihan varmasti hyvä fiilis.

Kun on itselle tärkeiden ihmisten seurassa, ei tarvita mitään ihmeellisyyksiä mukavaan kesäpäivään. Kun valitsee erilaisia kivoja ulkoilupaikkoja ja testailee kesän uutuusjätskejä, niin tulee ihan varmasti hyvä fiilis.

Lue myös:

Helsingin hienoin rantakatu ja isoimmat jäätelöpallot

Kesän 2019 uutuusjäätelötä ja Helsingin paras jäätelökahvila

Kruununhaan helmi Chjoko

Aurinkoisia kesäpäivä! Nautitaan kaikista kivoista jutuista joita kesällä 2020 voi tehdä, esimerkiksi läheisten seurasta, auringosta ja retkistä lähialueilla ja uutuusjäätelöiden maistelusta.

Rakkaudella,

Ida

perhe ruoka-ja-juoma ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (2)
 1. Ihania kuvia ja toki jäätelö maistuu aina! Kauniita kesäpäiviä sinulle Ida 🌻

  http://kuvatarina.blogspot.com

  1. Kiitos, Satu!:)
   Ihania kesäpäiviä myös sinulle!
   <3: Ida

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *