Joululahjaidea ja parhaat suklaat

Liisankadulla on suklaatehdas ja kahvila Chjoko. Chjokoon krunikkalaiset kokoontuvat kahville ja sieltä löytyvät parhaat makeat lahjat.

Chjokossa tehdään käsityönä suklaakonvehdit, macaronsit ja jäätelöä. Chjokolla on suklaamyymälä myös Redissä, ja pian Forumin kauppakeskuksessa. Chjokon kahvilasta saa suklaan lisäksi myös hyvää kahvia!

Chjokossa voi valita jokaisen konvehdin halutessaan erikseen, ja koota niistä täydellisen konvehtirasian, tai jäädä paikanpäälle nauttimaan. Rasia kauniita käsintehtyjä suklaakonvehteja on ihana joululahjaidea melkein kenelle tahansa.

Chjokossa voi valita jokaisen konvehdin halutessaan erikseen, ja koota niistä täydellisen konvehtirasian. Rasia kauniita käsintehtyjä suklaakonvehteja on ihana joululahjaidea melkein kenelle tahansa.

Kun kävimme ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa Chjokossa, tapasimme omistajan, joka kertoi meille omista lemppareistaan, ja maistoin ihan taivaallisia kirsikkamacaronseja heidän oman kahvinsa kanssa.

Kun kävimme ensimmäisen kerran poikaystäväni kanssa Chjokossa, tapasimme omistajan, joka kertoi meille omista lemppareistaan, ja maistoin ihan taivaallisia kirsikkamacaronseja heidän oman kahvinsa kanssa.

joulu suklaa
Chjokolla on kahvila, myymällä ja suklaatehdas Liisankadulla.

Haimme kotiin viikonlopun leffailtaan Chjokosta unelmiemme suklaakonvehtirasian. Valitsimme ihanat neljäkonvehtia ja lisäki värikkään macarons-kimaran. Marmorikuvioidut konvehdit ovat vielä niin kauniita, ja kaikki herkut maistuvat ihan yhtä hyviltä kuin näyttävät!

chjoko
Eivätkö nämä chjokon suklaat ja macaronsit olekin kauniita?
macarons
Suklaat ja macaronsit maistuivat yhtä hyviltä kuin näyttivätkin

Jos siis haluat muistaa tyttöystävääsi, kaveriasi tai äitiäsi joululahjalla, joka jää mieleen paremmin kuin se ihan perinteisin marketin konvehtirasia, niin tässä on sinulle lämmin suositus. Piipahdapa valitsemassa konvehdit Chjokossa. Vaikka suklaiden määrä jäisi alle puoleen, niin jokaista suklaanautintoa kyllä osaa arvostaa sitäkin enemmän! Chjokoon on tullut nyt myös jouluaiheisiä suklaaatikkareita, suklaakuorrutteisia pipareita ja Hyvää Joulua -suklaakortteja. Tämä ei ole kaupallinen yhteistyöpostaus, mutta lämmin suositus kylläkin <3

Jos siis haluat muistaa tyttöystävääsi, kaveriasi tai äitiäsi joululahjalla, joka jää mieleen paremmin kuin se ihan perinteisin marketin konvehtirasia, niin tässä on sinulle lämmin suositus.

joululahjaideat
Meillä on jo kuusi!

joululahjaideoitaIhanaa joulunodotusta! Me laitettiin muuten viime viikonloppuna jo kuusi, ja valittiin Stockmannin jouluosastolta siihen meidän eka yhteinen joulukoriste 🙂 Kohta alan kääriä jo ensimmäisiä joulupaketteja, se on ihanaa puuhaa! Ehkäpä johonkin niistä päätyy Chjokon suklaakonvehtirasia!

Kurkkaa Chjokosta lisää heidän nettisivuiltaan

Lisää inspiraatiota näistä postauksista:

Rakkaudella,

Ida

hyvinvointi ruoka-ja-juoma ystavat-ja-perhe suosittelen
Kommentit (2)
  1. Ananaskirjoitukset
    30.11.2019, 17:00

    Hyvä idea, pitääkin mennä myös itse maistelemaan! 😍👍

    1. Kannattaa käydä!:) Kiitos kommentistasi, ihanaa joulunodotusta!<3
      Ida

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *