Leffailta kotona ja aasialaista kasvisruokaa (Vege it up!)

Kaupallinen yhteistyö: Lejos

*Kaupallinen yhteistyö Lejoksen kanssa. Postaus sisältää mainoslinkkejä ja kuvissa näkyvät Kitchen Joyn tuotteet on saatu osana kaupallista yhteistyötä Lejoksen kanssa.

Syksyisin koti-illat on ihan parhaita! Vietettiin lauantaina taas ihana leffailta kotona ja syötiin aasialaista kasvisruokaa.

Meillä oli lauantaina poikaystäväni kanssa tosi kivaa, kun pidettiin leffailta kotona. Vaikka tykkään käydä leffateatterissakin, on välillä iltojen pimetessä ihanaa, kun ei tarvitse lähteä mihinkään ja voi vain rauhoittua rakkaan ja hyvän ruoan kanssa omalle kotisohvalle.

Vaikka tykkään käydä leffateatterissakin, on välillä iltojen pimetessä ihanaa, kun ei tarvitse lähteä mihinkään ja voi vain rauhoittua rakkaan ja hyvän ruoan kanssa omalle kotisohvalle.

Viime syksynä lainattiin kirjastosta iso pino Disneyn klassikoita. Nyt kun nähtiin mainos  lokakuussa ensi-iltansa saavasta Disneyn Maleficent 2-leffasta, päätettiin katsoa ykkösosa kotona ensin.

kitchen joy
Ihanaa aasialaista kasvisruokaa!
Kitchen joy
Kitchen joyn vege it up!

Aasialaista kasvisruokaa pakkasesta

Meidän leffailtaan kuului aasialaista ruokaa kotona. Kitchen joylla, jolla on aiemmin ollut suosittuja chicken thai-cubejä, on tullut nyt kolme kasvisruokavaihtoehtoa. Lauantaina ruoaksi valikoitiin tämä japanilainen Yakisoba-nuudeliruoka, jossa oli ilahduttavan paljon kasviksia, papuja ja myös makua. Kitchen joynVege it up!  on uutuusmaku Sweet chili tofu ja lisäksi thai cubeista on kasvisvaihtoehto Tropicube eli red curry vegetable.

Uudet Vege it up! -tutteiden muovipakkauksissa olevat valmisruoat on helppo valmistaa mikrossa. Yllätyttiin, kuinka maukkaita niistä tuli omissa rasioissaan mikrossa valmistettuina, eikä ollenkaan vetisiä, kuten vähän pelättiin. Ihanaa, että on tullut lisää maukkaita kasvisvaihtoehtoja myös valmisruokiin! Plussaa myös siitä, että Kitchen joyn vege it up -nuudeliruokien pakkaukset eivät ole kertakäyttömuovia, vaan oikeasti käteviä kannellisia, pestäviä ja kuumennusta kestäviä ja uudelleenkäytettäviä pakasterasioita 🙂

Ihanaa, että on tullut lisää maukkaita kasvisvaihtoehtoja myös valmisruokiin! Plussaa myös siitä, että Kitchen joyn Vege it up -valmisruokien pakkaukset eivät ole kertakäyttömuovia, vaan oikeasti käteviä kannellisia, pestäviä ja kuumennusta kestäviä ja uudelleenkäytettäviä pakasterasioita 🙂

valmisruoka kasvis
Kitchen joyn vege it up! kasvisruokavaihtoehdot

Meillä on nyt kaikkia näitä makuvaihtoehtoja pakkasessa, ja seuraavaksi aion maistaa tuota tofu-versiota, kun halutaan nauttia valmiista tai keskittyä toistemme seuraan ruoanlaiton sijaan. Hintaa tuotteilla on oli keskustan k-kaupoissa 4-5euroa, eli aika paljon halvemmaksi tulee kuin alkaa woltista eväitä kotitreffeille tilailemaan 😉

Meillä on nyt kaikkia näitä makuvaihtoehtoja pakkasessa, ja seuraavaksi aion maistaa tuota tofu-versiota, kun halutaan nauttia valmiista tai keskittyä toistemme seuraan ruoanlaiton sijaan.

leffailta kotona

Irtokarkkeja, puikot ja tuikkuja

Äiti ja mun sisko on opettaneet mulle tavan valita leffan seuraksi huolella pienen pussin irtokarkkeja. Mun lemppareita on kirpeät vaahtokarkit ja suklaa.

Äiti ja mun sisko on opettaneet mulle tavan valita leffan seuraksi huolella pienen pussin irtokarkkeja. Mun lemppareita on kirpeät vaahtokarkit ja suklaa.

Mulla on myös tapana usein tehdä jotakin käsitöitä leffaa tai sarjoja katsoessa. Syksyisin on erityisen ihana neuloa pehmoisista villalangoista. Nyt teen meidän kotiin tumman vihreää torkkupeittoa sohvalle. Vihreästä on tullut jotenkin meidän yhteisen kodin väri.

Vihreästä on tullut jotenkin meidän yhteisen kodin väri.

Tykkään paljon meidän kodin leveistä kivisistä ikkunalaudoista, ja meille on kertynyt paljon Iiittalan tuikkukippoja, joihin on ihana sytytellä tuikkuja luomaan tunnelmaa pimeisiin syysiltoihin.

On asuttu nyt kaksi vuotta yhdessä, ja tuntuu, että kodista on tullut meille molemmille rauhoittumisen paikka, jossa on hyvä olla ja viettää aikaa yhdessä. Puhuttiin, että se on meistä molemmista tosi hienoa.

’Tästä linkistä voitte tutustua Kitchen Joyn Vege it up! -tuotteisiin tarkemmin

Oletko lukenut jo nämä?

kaakao koti
kotona on ihanaa!

On asuttu nyt kaksi vuotta yhdessä, ja tuntuu, että kodista on tullut meille molemmille rauhoittumisen paikka, jossa on hyvä olla ja viettää aikaa yhdessä. Puhuttiin, että se on meistä molemmista tosi hienoa.

Ihanaa, lämmintä syksyä ja mukavia leffailtoja teidänkin koteihin!<3

Rakkaudella,

Ida

Viimeinen kuva pixbay:stä

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *