Mitä ihmettä ja miksi ihmeessä?

Ajattelin perustaa blogin. Se on mielenkiintoinen, yllättävän pitkään kestänyt ja laajentunut trendi-ilmiö, johon en ole erityisemmin perehtynyt aikaisemmin. Olen lueskellut silloin tällöin toisten blogeja, jos aiheet ovat olleet sillä hetkellä kiinnostavia. Ennen omia häitäni seurasin paria hääblogia. Säännöllisen epäsäännöllisesti seuraan erilaisia treeni- ja hyvinvointiblogeja sekä matkailuaiheisia blogeja. Siinäpä se. Minun mielestäni bloggaajalla pitää olla joku selkeä teema, jonka ympärillä postaukset pyörivät. Pelkästään henkilön tai perheen kuulumiset eivät ole jaksaneet herättää kiinnostustani.

Koskapa olen suht nirso blogien seuraaja, en ole aikaisemmin kokenut myöskään tarpeelliseksi perustaa omaa blogia. Minun elämässäni ei ole ollut tarpeeksi mielenkiintoista teemaa, jota olisin itse jaksanut seurata blogina. 

Nyt olen tilanteessa, josta voisin olla kiinnostunut itsekin blogin seuraajana. Odotan toista lastani, äitiyslomani aikana työpaikkani tulee kokemaan suuren mullistuksen ja olen ehkä ison ammattillisen muutoksen kynnyksellä. Tämä ei kuitenkaan ole se mistä varsinaisesti aion kirjoittaa, ainakaan aluksi. Olen erittäin kiinnostunut hyvinvointiasioista, tykkään seurata erilaisia fitness- ja liikuntaohjelmia telkkarista, luen paljon sport-aiheisia lehtiä ja nettijulkaisuja jne jne. Olen ehkä hieman hurahtanutkin aiheeseen (vaikka en voisi koskaan kuvitella harrastavani mitään fitness-lajia). Mutta minulla on kuntosali-ähky! En ole koskaan kokenut kuntosaliharjoittelua omakseni vaikka olen liikkunut ja kuntoillut pienen ikäni. Välillä aktiivisemmin, välillä passiivisemmin. Tuntuu, että joka paikassa toitotetaan kuitenkin sitä kuntosaliharjoittelun tärkeyttä. Jo esikoisen syntymän jälkeen jumppasin itseni noin vuodessa takaisin lähtötilanteeseen käymättä kertaakaan kuntosalilla ja nyt aion tehdä saman tempun, mutta julkisesti. Ruokavaliolla tulee olemaan iso rooli blogissa mutta kaikkea muutakin aiheeseen liittyvää maan ja taivaan väliltä tulen käsittelemään – välillä loikaten ehkä isonkin loikan aiheen viereen!

Tahdon tuoda esille, että kiinteytyä, laihtua ja hallita painoaan voi myös ilman kuntosali- ja fitness-buumia. Kotona kuntoon! Tavoitteeni on tutkia, opiskella, kokeilla ja jakaa kokemuksia lukijoille ja lukijoiden kanssa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista raskauden ja imetyksen aikana (ja imetyksen jälkeen) sekä tehdä tutkimusmatka omaan itseeni ja pohtia mikä minusta tulee isona.

 

Tervetuloa kyytiin! 🙂

 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *