12 tarinaa vuodelta 2018

Vuoden viimeisiä viedään – yhyy! 2018, olit uskomattoman upea. Kiitos.

Best 9:n sijaan halusin jakaa rakkaimmat muistot viime vuodelta. Yhden jokaiselta kuulta.

Tänä vuonna reissasin paljon ja kävin ensimmäistä kertaa uusissa paikoissa, kuten Dubaissa, Lapissa ja Italiassa. Ei mitään “ihmeellisiä” paikkoja, mutta mulle hyvin merkityksellisiä reissuja joka ikinen. Keväällä tuli myös reissattua ympäri Espanjaa ja sisäinen espanjattareni heräsi eloon toden teolla. Ja ennen kuin joku hengittää herneen nenuunsa, niin sijoitin myös tänä vuonna suohon. Ennallistettu suo sitoo itseensä hiiltä ilmakehästä. Omaa hiilijalanjälkeään voi kompensoida monella eri tapaa, mutta siitä lisää ensi vuoden puolella.

Tuntuu kuin tämä vuosi olisi mennyt unessa – kerrankin hyvässä sellaisessa, kun niin moni unelma tuli toteen. Tuntui ihan absurdilta kirjoitella täällä blogissa kerta toisensa jälkeen omien unelmien toteutumisesta. Vaikka kovasti liputan sen puolesta, että omista onnistumisistaan pitää puhua ääneen, niin lopulta tuntui siltä, että toistin itseäni ja päätin hiljentyä. Syksy on/oli maadoittumisen ja juurtumisen aikaa, jolloin oman energian kannalta (ainakin minun) on tärkeää rauhoittua itsetutkiskeluun. Sisällä myllääviä tunteita pitää kuunnella ja ennen kaikkea niiden pitää antaa tulla ja mennä, sillä myrskyävä meri tuo aina eniten aarteita rantaan.

 

Ennen kuin laitetaan pillit pussiin tämän vuoden osalta, niin haluan jakaa vuoden viimeisen “12 tarinaa” -postauksen. Tämä postaussarja kuoli jo toukokuussa, mutta ehkäpä näinkin pitkän tauon jälkeen jaksatte taas yhden? 😉

 

Dubai Rixos.jpg

Tammikuu 2018: Happy me ja ei vielä mitään hajua tulevasta vuodesta! So clueless and innocent. Viime vuonna emme ostaneet poikaystäväni kanssa joululahjoja toisillemme, vaan sen sijaan käytimme lahjarahat yhteiselle lomalle Dubaihin. En ollut aiemmin käynyt Emiraateissa, joten tämä oli ehdottomasti mukava tapa aloittaa vuosi.

 

MRS. K-B (76 of 139).jpg

Helmikuu 2018: Vuoden toinen reissu vei Lappiin. Teimme tyttöjen matkan Leville, joka oli myös ensimmäinen kertani niin pohjoisessa. Suomi on äärimmäisen kaunis ja meillä kävi ihan hillitön tuuri sään suhteen. Maailma on täynnä hiekkarantaa ja palmuja, mutta mikään ei voita meidän talvimaisemia. Kävin myös ensimmäistä kertaa avannossa! Nevöfoget.

 

esmile_invialign.jpgMaaliskuu 2018: Maaliskuussa tapahtui kaikenlaista jännittävää työrintamalla. Muun muassa naistenpäivän tienoille osui upeita kampanjoita. #metoo on tuonut meitä naisia enemmän yhteen, mikä on ollut hyvin merkittävää. Maaliskuussa aloitin myös hammasremppani eSmilellä! Moni varmaan ihmettelee, miksi suoristin jo suorat hampaani, niin vastaus tähän ja ennen/jälkeen-kuvat löytyvät kokonaisuudessaan täältä!

 

Como.jpg

Huhtikuu 2018: Huhtikuun lopussa matkustimme Italiaan juhlimaan ystäviemme häitä. Como-järvi, juhlaseura, harjoitusillallinen, itse juhlat ja vieläpä hääbrunssi olivat yksinkertaisesti maagiset. Yksi ikimuistoisimmista juhlista for sure.

 

mummi_mami-3_0.jpg

Toukokuu 2018: Feminiininen energia kantautui voimakkaasti myös äitienpäivään ja pääsin tekemään kampanjakuvaukset sekä äitini, että isoäitini kanssa. Molemmat ovat minulle rakkaita esikuvia, oikean elämän influenssereita. Molemmat supernaisia omassa elämässään. Toivon periväni viisauden ja sydämen ystävällisyyden, joita kummatkin kantaa niin kauniisti.

 

synttariviikko_pe.jpg

Kesäkuu 2018: Kesäkuu ja synttäriviikkoni oli huikee! Näin Beyoncén ja oli mun synttärit. En osaa valita näiden kahden väliltä, joten saanhan mainita kummatkin? Joka tapauksessa, Beyoncén näkeminen oli yksi toteutunut unelma bucket listissäni. Ehdottomasti elämäni yksi kohokohdista 😀 Synttäripäivänä taas oli tarkoitus mennä syömään kasuaalisti, mutta ystäväni yllättivät minut täysin Gaijinin ravintolaillallisella! Niiin ihana ylläri!

 

mago_simply_natural_hair-22.jpg

Heinäkuu 2018: Vuoden pinnallisin hetkeni on tässä, mutta pakko sanoa, että tämäkin menee elämäni kohokohtiin: kun sain unelmieni tukan. Olen kävelevä esimerkki “never say never” -sanonnasta. Heinäkuussa sorruin kymmenen vuoden jälkeen hiustenpidennyksiin ja nyt harkitsen vakavasti niiden uusimista. En pääse yli siitä, että mun tukka oli upee!

 

Blockfest-tyttöjen talo.jpg

Elokuu 2018: Pinnallisista asioista päästään takaisin muihin asioihin, joilla on (yhtä paljon) merkitystä. Olemme päättäneet Petran kanssa tehdä kerran kuussa jotain hyvää ja elokuussa veimme kolme tyttöä Tampereen Tyttöjen Talolta Blockfesteille keikoille. Lisäksi veimme tytöt meet & greet -kierrokselle tapaamaan artisteja. Tyttiksen tytöt pääsivät moikkaamaan Cheekiä, Elastista, Nelli Matulaa, Mikael Gabrielia, Reino Nordinia, Gaselleja ja Kapasiteettiyksikköä. Sydän sulaa vieläkin näistä onnen hetkistä, mitä pystyttiin antamaan tytöille. Näitä ehdottomasti lisää.

 

Sigma 24-70.jpg

Syyskuu 2018: Nerd alert! Kuvissa selitän kiihkeästi uudesta objektiivistani. Syyskuussa hankin vihdoin ja viimein sellaisen kameralinssin, joka on helpottanut työtäni 100%. Se on jopa niin hieno, etten ihan täysin osaa edes käyttää sitä (vielä). Syksy ei ehkä ole mikään paras aika hankkia uutta kamerakalustoa, koska valo ei ole mikään inspiroivin, varsinkin kun olen ihan noviisi kuvaushommissa. Kyseessä on Sigman zoomiobjektiivi 24-70 mm 1:2.8. En olisi uskonut, että hankkisin zoomia, mutta se on osoittautunut varsin käteväksi ja laadukkaaksi hankinnaksi! En kadu!

 

 

kriselda_marraskuu-2.jpg

Lokakuu 2018: Osallistuin Novitan villasukkahaasteeseen ja neuloin aikuiselämäni ensimmäiset villasukat! Olen niin onnellinen siitä, että puikot löysivät tiensä käsiini. Tästä on tullut parasta maadoittumis-puuhaa syysiltaisin ja pikkuhiljaa puikkojen suhina käy jo siten, että voi katsoa telkkariakin samalla. 🙂

 

 

Kriselda Mikki-5.jpg

Marraskuu 2018: Tää syksy on ollut Kriselda-mummi in the making, mutta marraskuun kohokohta on ehdottomasti ollut se, että meidän koti alkaa vihdoin tuntumaan kodilta uuden sohvan hankinnan myötä. Löysin sohvan jo kesäkuussa ja se on siitä asti “muhinut” mielessä. Vietimme poikaystävän kanssa kolme vuotispäivää ja sen kunniaksi kävimme hakemassa sohvan kotiin. Sen muutto meille on parantanut elämänlaatuamme ja yhteistä köllimisaikaa. Pariskunnat, panostakaa sohvaan!

 

joulu-9.jpg

Joulukuu 2018: Joulukuun kohokohtia olivat muutto uuteen toimistoon ja JOULU! Tämä joulu oli erityisen ihana poikaystävän perheen landella, joka oli jo kolmas jouluni siellä. Tuntuu erityisen mukavalta luoda omia jouluperinteitä ja ensi vuodeksi on jo suunnitteilla kälyni kanssa isompi ja hienompi piparkakkutalo. Toivon myös suotuisaa säätä ensi vuodelle, jotta päästäisiin sekä pulkkamäkeen, että joulu-avantoon! 🙂

 

Koska sharing is caring, niin kertokaa, mitkä olivat teidän vuoden 2018 kohokohdat? <3

 

Lue myös:
12 tarinaa Barcelonasta
33 x poikaystävä vastaa

 

suhteet oma-elama mieli matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *