5 vinkkiä 5 päivän detoxille

Röhnisch

 

Kirjoittelin täällä aikaisemmin tekemästäni kokonaisvaltaisesta syysdetoxista, joka alkoi ihon puhdistuskuurilla ja jatkui kodin suursiivouksella. Nyt on kuitenkin vuoro avata vähän enemmän Heartbeats Detoxista, joka on Petran kehittelemä viiden päivän puhdistuskuuri.

Parasta tässä on se, että kuurin aikana saa SYÖDÄ, eikä nälkää tarvitse nähdä oikeastaan missään vaiheessa. Petran detox-ruuat ovat myös aika maukkaita, että osan kanssa syttyi kunnon syysromanssi! Niitä vetelee ihan mielellään myös kuuriviikon jälkeen!

 

En odottanut mitään suurempia tuloksia viiden päivän ajalta, mutta siinähän kävi niin, että meikäläisen elopainosta lähti 4,5 kiloa nesteitä ja kuona-aineita. Neljä ja puoli kiloa viidessä päivässä! Kuulostaa aika absurdilta, enkä edes tiennyt sen olevan mahdollista.

Detoxista on nyt kaksi viikkoa ja olen kokoajan odottanut, että lähteneet nestekilot tulisivat takaisin, mutta ei. Olo on huomattavasti kevyempi ja kuuri motivoi pitämään kiinni hyvästä olotilasta! Ja vaikka olen syönyt taas normaalisti irtokarkkia ja pizzaa, niin olen vastaavasti tasapainottanut elämää detoxjuomalla ja vihannestikuilla.

 

Kokosin tähän 5 vinkkiä, jotka helpottavat elämää kuurin aikana:

1. Valmistaudu ja osta etukäteen koko viikon safkat.

2. Valitse sellainen viikko, kun on mahdollisimman vähän menoja.

3. Valitse sellainen viikko, että pääset mahdollisimman usein vessaan. (Vihreä teen lipittäminen pistää nesteet liikkeelle.)

4. Haasta kaveri mukaan, jotta saat vertaistukea viikolle.

5. Vältä kovia treenejä. Hot jooga on erinomainen detoxin tueksi, kunhan muistaa juoda paljon vettä.

 

 

Älkää kertoko Petralle, mutta tähän väliin lienee hyvä paljastaa, etten noudattanut hänen ohjeita ihan 100%:sti. Varioin muutamia juttuja, esim. aamuiseen sitruunaveteen lisäsin cayennepippuria ja kurkumaa. Iltaisin vetelin mielin määrin supersoossia ja hummusta vihannesten kanssa (ne olivat niiiiin hyviä!) 😀 Muistakaa siis myös kuunnella omaa kroppaa kuurin aikana, eikä kannata ottaa tätä LIIAN VAKAVASTI!

Saat Heartbeats Detoxin täältä! 

 

 

Kuva: Petra KorpiTreenivaatteet: Röhnisch

 

 Lue myös:Anti-turvotus-smoothieTrendin Snapchatistä: Detox Välipala

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit (6)
  1. Tämä osu ihan mahtavaan saumaan. Joku linkkasi facebookin Hääryhmässä. Häät siis viikon päästä ja pikkunen ryhtiliike olisi kohdillaan. Tämä kuullostaa ihan mahtavalta! 🙂 Ei mitään vippaskonsteja, mutta järkevää ja hyvää ruokaa.

  2. Kiitos! Pakko kokeilla! 🙂 Huomaan että kesäkiloja on tullut aivan liikaa itselleni..

    1. Suosittelen, ei oo yhtään paha! Eikä ne kilot, vaan pöhö 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *