Beauty Routines: Pitkät ripset seerumilla

 

Uroda ripsiseerumi

 

Beauty Routines on täällä taas ja tällä kertaa postausaiheena ovat pitkät ripset!

Ripsen elinkaari on noin kolme viikkoa ja silloin, kun käytin ripsien pidennyksiä huoltoväli olikin suunnilleen siinä 4 viikon kieppeillä. Silloin, kun oli enemmän rahaa kävin 3 viikon välein. Pidennyksissä oli kuitenkin enemmän miinuksia kuin plussia, joten ne jäivät pois kauneusrutiineistani jo useampi vuosi sitten.

Omat silmäkarvani ovat hyvin suorat ja haave näyttävimmistä ripsistä on aina ollut mielessä. Kuvauksissa ja juhlapäivinä minulla on ollut tapana käyttää irtotupsuja, mutta nyt niiden käyttö on jäänyt huomaattavasti vähemmälle. 

 

Uroda ripsiseerumi

 

Valitettavasti alkukuvaa omista ripsistäni ei ole, koska aloitin seerumin kokeilun ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia. En myöskään muistanut seerumin nimeä, sillä se oli ehtinyt kulua pois tuubista. Pienen tutkimuksen jälkeen nimi löytyi ja myös ostohinta. Kyseessä on puolalaisen yrityksen, Urodan Extra Long Lashes –seerumi ja hintaa pretty.fi :ssä on alle parikymppiä!

 

Silmäni ovat herkät, mutta seerumia olen käyttänyt jopa piilareiden kanssa ilman minkäänlaista ongelmaa. Kokemusta Urodasta on nyt takana kolme kokonaista kuukautta ja pidentävän vaikutuksen lisäksi se on tehnyt ripsistäni kaarevat. Ihan joka ilta en ole sitä ripsinauhaan sivellelly, eli muutama kerta viikossa riittää tulosten saamiseksi!

Kiinnostaisi tietää, löytyykö sieltä ruudun takaa kokemuksia ripsiseerumeista? Jos on, niin minkälaisia ja minkä merkkisistä?

 

EDIT: Pretty.fi:ssä näyttäisi olevan varastot tällä hetkellä loppu, mutta kuulin, että Urodaa löytyy myös Prismasta! 

 

 

LUE MYÖS:
BEAUTY ROUTINES: VALKOISET HAMPAAT
BEAUTY ROUTINES: TOP 5

 

Kommentit (11)
 1. Samaa seerumia käytän. 4 viikossa näkyi jo tuloksia, mutta olen jatkanut kuitenkin käyttöä. Kun saan haluamani pituudet ripsiin niin sen jälkeen kuulemani mukaan kannattaa seerumia käyttää silloin tällöin. 1x viikossa esim

  1. Hei Annu! Ihana kuulla, että olet käyttänyt tätä samaa seerumia ja olet saanut tuloksia sillä. En ole pariin vuoteen nähnyt tätä missään, niin saanko kysyä, mistä olet löytänyt tätä seerumia?

 2. Mä olen käyttänyt muutaman kuukauden ajan Lashfood-ripsiseerumia ja ripsistäni on kyllä selkeästi tulleet pidemmät sekä tuuheammat. Lashfood on Ecosert-sertifioitu ja vegaaninen, eikä sitä ole testattu eläimille. Hinta vain on aika suolainen, melkein 90€!

  Innoissani klikkasin tuota laittamaasi linkkiä, sillä oon etsiskellyt hieman edullisempaa vaihtoehtoa. Petyin, kun huomasin tuo Urodan sisältää bimatoprostia. 🙁 Bimatoprostia käytetään glaukooman eli silmänpainetaudin hoitoon ja tuon lääkkeen haittavaikutuksena on mm. ripsien pidentyminen, silmää ympäröivän ihon tummuminen ja iiriksen värin muuttuminen.

  Itse en uskaltaisi tuollaista tuotetta laittaa lähellekään silmiä.

  Lukaisepas tuo laittamani linkki. 🙂

  http://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/ripsientuuhentaja-onkin-glaukoomalaaketta/

  1. Kiitos Pia kommentistasi! Silmänpainelääkettä käytetään monissa ripsiseerumeissa juurikin tuon karvan kasvu -sivuvaikutuksen takia. Kokeilin Urodan tuotetta aluksi varovasti, sillä omat silmäni ovat hyyyvin herkät. Piilareiden kanssa saa olla varovainen siitä, mitä silmään laittaa. Etenkin, kun en omista silmälaseja. Mitään haittavaikutuksia ei ole (toistaiseksi) tästä tullut ja seerumi alkaa olla jo aika finaalissa. Oma kokemus on siis ollut pelkästään myönteinen ja tuote tuntuu turvallisemmalta verrattuna vaikka ripsipidennyksissä käytettäviin liimoihin. Niistä silmäni punoittivat jopa kolme päivää huoltojen jälkeen.

   Kokeilin jossain vaiheessa risiiniöljyä, mutta enpä huomannut juurikaan mitään eroa ripsissä. Olisi mielenkiintoista nähdä Lashfoodin vaikutukset! Käytän suurimmaksi osaksi luonnon kosmetiikkaa ja tietysti välillä huolettaa kaikenmaailman kemikaalit, joille keho altistuu. Varsinkin, jos se on kovin pitkäkestoista. Muutaman viikon kemikaali-detox on aina välillä hyvä tehdä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *