Ihan Hangon keksinä

Hanko.jpg

 

Voi että, kyllä hymyilyttää, sillä päräytettiin viikonloppuna etelään! Pakattiin auto täyteen koiria (minulla oli taas kummikoira hoidossa) ja lähdettiin extempore viettämään kesän ensimmäistä Hanko-visiittiä.

Samalla tuli korkattua Regatta SPA, joka avasi ovensa reilu vuosi sitten. Paikka on yhtä kaunis kuin kuvissa, eikä tilannetta yhtään haitannut se, että säät jälleen suosi ja pystyimme hengailemaan myös tunti tolkulla mestan aurinkokannella.

Hauskaa, että kaupungissa oli muitakin ystäviä viikonloppuna ja hotellilla oli myös sattumalta samaan aikaan Lifeness-hyvinvointitapahtuma. Olin mukana tapahtumassa viime marraskuussa ja tammikuussa taas pidettiin siellä Petran kanssa yes girlin Mindful Balance -tunti.

Jos olisin ollut skarpimpana tämän asian kanssa, niin olisi tehnyt mieli myös osallistua Lifenessiin! Nimittäin aamujooga SPA:n aurinkokannella ja sen jälkeen uintitekniikka-tunti herätti ison fomon tässä tytössä.

 

Onneksi viikonloppuun kuului muutakin hyvinvointia tyttöjen ja hyvän ruuan kera. Satamakadulla sijaitsevan Origon kalakeitto vei kielen menneessään ja puhumattakaan talon omasta saaristolaisleivästä. Ihan alkaa herkistyttää, kun edes muistelen tuota herkullista lounashetkeä. Onneksi kesä on vasta aluillaan, Lifeness-viikonloppuja on lähes kerran kuussa ja Hankoon pääsee takaisin koska vaan!

 

Toivottavasti teillä on ollut yhtä ZEN viikonloppu!

 

Hanko-.jpgHanko-6.jpg

Hanko-8.jpg

Hanko..jpg

Hanko-4.jpg

Hanko-5.jpg

 

Lue myös:
Unelmien brunssi Italiassa
Heippa topsit ja muovipillit!

Kommentit (1)
  1. Oi ihana hanko! Hei mistähän mahtaa olla tuo kaverisi mustavalkoinen mekko? Superkiva!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *