Je suis bronde!

Kriselda

 

Kävin vuodenvaihteessa kampaajallani Jonilla ja päätin, että vaalealla leikkiminen saa nyt hetkeksi riittää. Pidin blondista tukasta tosi paljon ja mielestäni siinä oli asennetta. Kuitenkin sen ylläpito on todella haastavaa, kun se tahtoo taittaa keltaiseen ja juurikasvu menee karseen näköiseksi lyhyessä ajassa. Siispä päätin palata tummaan.

 

Näytin Jonille varmaan miljoonaa eri kuvaa J.Lon hiuksista ja sehän on tyyliin eri värinen joka kuvassa. :D Joka tapauksessa luotin siihen, että hän hoitaa homman kotiin ja mitä ikinä sieltä tuleekaan, niin lopputulos on täydellinen.

Tyveen laitettiin Wellan Color Touch -kevytväriä, jotta sävy vastaisi mahdollisimman hyvin omaani. Pituuksiin taas Joni sekoitteli Wellan Illuminaa, joka on omasta kokemuksestani yksiä parhaimpia hiusvärejä, mitä maa päällään kantaa. Illumina on Wellan korkeimman profiilin värisarja, joka sävytyksen yhteydessä puhdistaa hiukset vapaista radikaaleista ja patentoitu Microlight-teknologia suojaa hiuksen pinnan antaen sille mielettömän kiillon. Nimensä mukaisesti, Illumina, on ainutlaatuinen sen valoa heijastavien ominaisuuksien ansiosta.

 

Vaalea sävy kuultaa aika nätisti kaiken tuon tumman alta, ja sävy vaihtuu herkästi missä valossa tukkaa katsoo. Esimerkiksi tämän postauksen kuvissa hiukset näyttävät paljon vaaleammilta, kuin taas näissä. Tämä uusi kameleonttisävy, bronde on upea! Ei ihan tumma, mutta ei kuitenkaaan vaalea. Siitä tuli juuri niinkuin J.Lon hiuksista, joka näyttää eri kuvissa erilaiselta :D

 

Väriexpertti: Joni/Stage 11
Cashmir-neule: Balmuir

 

Lue myös:
Hiusvuosi 2017
Pidemmät ja tuuheammat hiukset

 

 

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Upea sävy! Olen varmaan sata kertaa yrittänyt saada just tuollaisen sävyn ja vienyt niitä JLO:n ja Jennifer Anistonin kuvia kampaajalle :D.

Kriselda
Kriselda

Kiitos! Suosittelen Jonia! En värjäysjutuissa oikein menisi kenellekään muulle. 

P.S. Jennifer Anistonin hiuskuvat taitaa olla maailman suosituimpia kuvia, mitä kampaajat näkee! :D

Emmimp (Ei varmistettu)

Moikka! Tuli mieleen, että oletteko miettineet Yes Girlin puolelle muuta kommentointimahdollisuutta kuin Facebookin kautta? (Vai onko tämä kenties jo mahdollista, itse en ainakaan osannut :D) Yes Girl on aivan mahtava ja on tosi hienoa, että käsittelette siellä monia sellaisia tyttöjen elämää koskettavia aiheita, joista ei monessa kanavassa ehkä uskalleta tms. keskustella. Huomaan kuitenkin ainakin omalla kohdallani, että minulla on jonkinmoinen kynnys kommentoida näitä aiheita omalla nimellä. Tämä on toki hieman ristiriitaista samaan aikaan sanoa, että hyvä että aiheista uskalletaan keskustella, mutta samaan aikaan osallistuisi itse keskusteluun mieluummin nimimerkin takaa... Uskon kuitenkin, että keskustelua voisi syntyä enemmän tällä tavoin :) Kiitos joka tapauksessa mahtavasta sivustosta (sekä omasta blogistasi että Yes Girlistä), teidän teksteistä ja videoista saa aina niin paljon inspiraatiota <3

Kriselda
Kriselda

Moikka! Kiitos super paljon palautteesta! Ollaan freesaamassa sivuja tässä kevään aikana ja ollaan mietitty tota kommentointia. Laitettiin Facebook-kommentointi juuri sen takia, että keskustelu pysyisi siistinä. Lisäksi se estää bottisivustoja hyökkäämästä sivustolle.

Toisaalta keskustelua ei ole juurikaan syntynyt, kun ihmisillä on korkea kynnys kommentoida omalla nimellään. Onhan se helpompaa pysyä anonyyminä, jos aiheena ovat intiimimmät asiat. Lisäksi kaikki eivät edes omista Facebook-tunnareita. Mutta kiitos, kun sanoit tästä. Otamme sen huomioon! :)

 

Aisha J
Aisha

Upea sävy! :)

Kriselda
Kriselda

Kiitos Aisha! 

Ida92 (Ei varmistettu)

Ihana tukka! Mitä sävyjä sulle on käytetty noista väreistä?:)

Kriselda
Kriselda

Heiii. Kiitos! Nämä ovat kuulemma ammattisalaisuuksia :D mutta saan kuulemma paljastaa. Tässä ovat mun päähän käytetyt sävyt: 

Colour Touchia: 5/97 + 6/0 + 7/1 (kaikkia yksi osa + hapete)

Illuminaa: 6/76 + 8/05 (näitä kaksi osaa) + 9/60 + 9/7  (näitä yksi osa + hapete)

 

Nessa (Ei varmistettu) https://nessanelamaa.blogspot.fi

Olet tosi upea sekä noissa tummissa että vaaleammissa hiuksissa! :) Ihastelin juuri vähän aikaa sitten "Fight back" vaatteissa otettuja kuvia.

Kriselda
Kriselda

Kiitos Nessa! Välillä on ikävä vaaleampaa tukkaa :D Ehkä kesällä sitten taas voi mennä takaisin siihen suuntaan!

Kommentoi