Must-have: Aroma Diffuuseri

 

kriselda_aroma_diffuuseri

 

Meikäläinen on kunnon oman elämäni aromaterapeutti ja tällä kertaa vinkkivuorossa on kodin uusin tulokas: aroma diffuuseri!

Googlettelin yksi sunnuntai erilaisia sähködiffuusereita ja lopulta päädyin kaikkien suosittelemaan Mujin aroma diffuuseriin. Ennen kuin tarinani päättyy onnellisesti, niin kerrottakoon että kyseisen lafkan postituskulut ovat sen verran suolaiset (laite 60 puntaa + postituskulut 40 puntaa), että päädyin ostamaan Amazonista omani.

Laite on nyt ollut käytössä päälle viikonpäivät, enkä näe paluuta edelliseen elämään! Iho voi huomattavasti paremmin, hengitys kulkee ja eteeristen öljyjen aromaattiset vaikutukset ovat fantastiset! Kylmyys ja kuiva huoneilma ovat osoittautuneet melkoiseksi haasteeksi tähän aikaan vuodesta.

Pikkuinen kapistukseni on pieni. Juuri sopiva oikeastaan sängyn viereen yön ajaksi, mutta koko kämpän muuttaminen spaksi vaatii jo isomman diffuuserin. Mujilta on tulossa joulukuuksi pop up –myymälä Helsinkiin – ja kyllä arvasit jo, mielessäni jonotan jo toista diffuuseria. Yksi saisi olla yöpöydällä ja toinen olohuoneessa.

 

Löytyykö sinulta aroma diffuuseri? Vinkkejä hyvistä öljyistä ja sekoituksista otetaan vastaan!

 

Lue myös:Energiaa aromaterapiallaMust-have: Villakampa

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

Kommentit (4)
 1. Itsekin katselen juuri diffuusereita Amazonista. Tekninen kysymys, löysitkö laitteen, jossa on suoraan Suomeen sopiva piuha, vai käytätkö adapteria?

  1. Noniin, sieltä löytyykin hyvä valikoima ja tahtoisin todellakin viimeistään ensi talveksi isomman, joka diffuuseroi koko pienen kaksion.

   Tuon meikäläisen pikku diffuuserin kanssa tuli pelkkä USB-piuha ja olen käyttänyt sen kanssa puhelimen laturin päätä 🙂 

 2. Mulla on ollu lainassa diffuuseri ja ehottomasti käyttöön appelsiini ja sitruuna sekä sinun jo käyttämä eukalyptus 🙂 Oma diffuuseri on ostoslistalla, mutta nyt muutaman vuoden ajan on ”riittänyt” eteeristen öljyjen pirskottelu joka puolelle kotia ja vaatteita.

  1. Oii ihanaa! Moni on kehunut tuota appelsiinia, niin kai se pitää nyt sit myös hankkia! Kiitti siis vinkistä 🙂

   Mulla on ollut aikaisemmin vaan sellaisia kynttilällä toimivia diffuusereita, tuoksulyhtyjä. Ne on ollut kivan tunnelmallisia, mutta tää ilmankostutin on ihan omaa luokkaansa! Suosittelen, jos kuiva huoneilma aiheuttaa ärsytystä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *