Quick quiz

 

Aito Studios-1-14.jpg

Aito Studios-2.jpg

Aito Studios.jpg

Hoodie AITO Studios

 

Blogiini on tullut paljon uusia lukijoita, joten ajattelin että olisi taas aika laittaa randomfaktoja kehiin! (Hei ja tervetuloa! Ihanaa, kun olette löytäneet tänne. Hei myös vanhemmille lukijoille – kiitos, että olette pysyneet matkassa mukana. Toivottavasti kaikki viihtyy täällä jatkossakin!) Bongasin sopivasti Marin blogista tämän hauskan kyselypostauksen, jonka hän taas oli bongannut Hannalta. Tykkään lukea tämän tyyppisiä tekstejä, joten laittakaapa myös omia vastauksia tulemaan!

 

 

Minimalist or maximalist outfits?

Pidän omaa pukeutumistani minimalistisena, mutta tykkään siitä että asuissa on jonkinlainen twist. Lähiaikoina olen ottanut rohkeampia askelia oman vaatekaapin rakentamisen suhteen.

 

Feminine or masculine look?

Enemmän masculine, mutta se pikku twist voi olla jokin naisellinen juttu. Esim. rusetti tai korkokengät.

 

Natural or dyed hair?

Ehdottomasti se, mikä tuntuu itsestä parhaalta. Olen aina ollut sitä mieltä, että oma luonnollinen hiusväri on paras, mutta nyt kun värjäytin hiukseni blondeiksi, niin muutin mieleni (kuvissa vielä vanha väri). Olen niin onnellinen uudesta tukasta ja mielestäni se kuvastaa tällä hetkellä parhaiten omaa persoonaani. Katso uusi väri tästä postauksesta.

 

Chloé or Chanel?

Chloé, absolutely. 

 

Re-planned outfit or throw on and go?

Throw on and go. Olen fiilispukeutuja ja vaikka suunnittelisin etukäteen jonkun asun, niin päädyn usein vaihtamaan sen. Toki juhlavampiin tilaisuuksiin pyrin suunnittelemaan etukäteen.

 

Heels or flats?

Kuljen enemmän matalissa, vaikka omistan enemmän korkokenkiä. Pidän siitä, että korot parantavat ryhtiä ja kävelykin muuttuu paljon itsevarmemmaksi. Arkena tulee kuitenkin juostua ja seistyä sen verran paljon, että on mentävä mukavissa tennareissa.

 

Home-cooking or a restaurant?

50/50. Rakastan ruuanlaittoa, sillä se on hyvin meditatiivista ja silloin tiedän täsmälleen mitä ruokani sisältää. Toisaalta taas rakastan myös kunnon ravintolaelämystä. Niin uusien raflojen testaaminen kuin lemppari ravintoloissa käyminen on PARASTA. Food is life.

 

Gym or running?

Kuntosali. Inhoan juoksemista yli kaiken. Toistan, yli kaiken. Silti käyn silloin tällöin lenkillä, koska haluaisin oppia nauttimaan siitä. Juoksuvinkkejä otetaan vastaan!

 

Behind the camera or in front of it?

Kameran takana, sillä silloin pääsen käyttämään enemmän luovuuttani. Kuitenkin bloggaajana olen kehittynyt olemaan myös kameran edessä, ja alkanut jopa tykkäämään siitä.

 

Paris or New York?

En ole ikinä ollut New Yorkissa, joten pakko kai vastata Pariisi. Rakastan Pariisia ja nyt on pahin fomo, kun muotiviikot ovat meneillään! Haluaisin kyllä ehdottomasti Nykiin asap. Olen kuullut niin paljon hyvää kyseisestä kaupungista ja monet minut tuntevat ovat sanoneet, että rakastuisin Nykiin!

 

Uber or taxi?

Taxi. Vaikka Uber on edullisempi, niin taxit ovat viihtyisimpiä ja luotettavimpia. Viime aikoina Ubereitä ei ole edes ollut saatavilla.

 

Coffee or tea?

Kahvi ehdottomasti. Rakastan hyvää ja laadukasta kahvia. Myös laadukkaat teet kiinnostaa.

 

Facial moisturizing creams or oils?

Voiteet. Niitä käytän päivittäin. Öljyjä tulee kulutettua kausittain, kun iho kaipaa extra hoitoa!

 

 

P.S. Voisin asua loppuelämäni tässä hupparissa! AITO Studios on yksi kiinnostavimmista brändeistä tällä hetkellä.

 

 

// I could die happy in this hoodie from AITO Studios.

 

 

Photos: Didem

Kommentit (4)
  1. Julia Toivola
    3.10.2016, 07:30

    WOW <3

  2. Toi huppari on ihan överimakee! <3!!

    1. Älä muuta sano. I need it in my life for good!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *