SATOI TAI PAISTOI

Kriselda_Didriksons

Kaupallinen yhteistyö: Didriksons

 

Blogiani pidempään seuranneet tietävät, että valitsen vaatteeni aika lailla mukavuus-edellä. Kuten olemme viime kuukausina saaneet todistaa, näillä leveysasteilla ei kannata edes enää seurata säätiedotuksia, kun ei voi tietää mitä tapahtuu. Mikäs sen ärsyttävämpää pukeutumisen kannalta, kuin sadetta ja aurinkoa vuoron perään.
Onneksi näille pohjoisimmille leveyspiireille on syntynyt laadukas ja ympäristöystävällinen brändi, jolta löytyy takkeja meidän tarpeeseen. Sellainen brändi, joiden tuotteissa yhdistyy teknisyys, skandinaavinen tyylikkyys ja ympäristöystävällisyys.

 

Veden- ja säänkestävistä vaatteista ei ehkä ihan heti ensimmäisenä tule mieleen tyylikkyys – seitsemän vuotta muoti- ja vaatealalla työskennelleenä arvostan sitä, että jotkut brändit panostavat vaatteiden funktionalisuuden lisäksi ulkonäköön. Yllättäen ruotsalainen Didriksons on tässä suunnannäyttäjänä – ollut jo vuodesta 1913.

 

Kriselda_DidriksonsKriselda_DidriksonsKriselda_Didriksons

 

Luin joitakin aikoja sitten haitallisista kemikaaleista vaatteiden valmistuksessa ja ilokseni saan kirjoittaa, että Didriksonsin vaatteissa ei ole lainkaan ihmiselle haitallista PFC:tä. Perfluoratut kemikaalit voivat aiheuttaa oppimis- ja käyttäytymishäiriöitä tai maksasairauksia, ja niitä käytetään monien kuluttajatuotteiden, erityisesti ulkoiluvaatteiden valmistukseen. Tämä on hälyttävää, kun ottaa huomioon myös lasten ulkoiluvaatteet!

Lisäksi Didriksons pyrkii käyttämään kierrätettyä polyesteria teknisten mahdollisuuksien mukaan ja he ovat vähentäneet veden kulutusta merkittävästi vaatteiden värjäämisessä. Mitkään tuotteet eivät myöskään sisällä eläinperäisiä materiaaleja – eli hyvät vegaanifrendini: iso peukku tästä merkistä.

 

Kriselda_DidriksonsKriselda_Didriksons
Kriselda_DidriksonsKriselda_Didriksons

 

Tämä pieni vaatenörtti-Mustonen iloitsee kokonaisuudesta, mutta mikä ihaninta: takin selkä ja huppu ovat vuorattu pehmoisella teddy-karvalla. Takissa on myös helppo liikkua raglan-hihojen ansiosta!

Eniten olen fiiliksissä siitä, että kerrankin omistan talvitakin, jossa voi viedä koira- ja lapsihoidokit puistoon ja sieltä suoraan vaikka kaupungille vohveleille – ilman, että joutuisi tinkimään käytännöllisyydestä. Tai tyylikkyydestä!

Pro-tip: Liputan täysin raglan-hihojen puolesta, enkä esimerkiksi koskaan osta netistä mitään yläosaa, ellei siinä ole kyseistä hihatyyppiä. Hartiaistuvuus on aina täydellinen.

 

 

Kuvat: Mona SalminenTakki: Didriksons / Lykke-parka

 

Lue myös:6 vinkkiä oman tyylin löytämiseenMust have: Villakampa

 

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

 

 

muoti paivan-tyyli trendit mieli
Kommentit (2)
  1. Ehdottomasti paras omistamani talvitakki on ollut ja on edelleen Didriksonin! (Y) t. Toinen tyytyväinen asiakas 🙂

    1. Ihan tosi! No kerrankin tein fiksun valinnan 😀 Pelastaa näinä lumimyrsky-päivinä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *