Tennistä Tukholmassa

 

Vitamin Well Invitational-2.jpg

 

Tjäna ja terkut Ruotsista! Olen ollut täällä pikavisiitillä, ensin Göteborgissa Jotexin kanssa ja sieltä lensin Tukholmaan Vitamin Wellin tennisturnaukseen. Kävi hyvä tuuri näiden kanssa, kun olivat peräkkäisinä päivinä ja vieläpä samassa maassa. Olen viimeksi käynyt Ruotsissa varmaankin lukion ykkösristeilyllä (yli kymmenen vuotta sitten), joten oli jo aika.

                                       

Kun sain kutsun tennisturnaukseen, niin luulin pääseväni KATSOMAAN kyseistä lajia enkä suinkaan pelamaan. Se on minulle aika vieras laji, vaikka perheessämme onkin tennistaitureita. Olen aina ollut susipaska kaikissa pallopeleissä, joten olen jättäytynyt enemmän kuin mielelläni pois kaikilta urheilukentiltä.

 

Vitamin Well Invitational-10.jpg

Vitamin Well Invitational-4.jpg

Vitamin Well Invitational-5.jpg

Vitamin Well Invitational-6.jpg

Vitamin Well Invitational-7.jpg

Vitamin Well Invitational-11.jpg

Vitamin Well Invitational-8.jpg

Vitamin Well Invitational-9.jpg

 

Turnaukseen saapui Vitamin Well –jengiä, vaikuttajia ja urheilijoita ympäri Eurooppaa: Tanskasta, Saksasta, Itävallasta, Espanjasta, Ruotsista ja ofc Suomesta. Ensin meidät jaettiin taitojen mukaan ryhmiin ja saimme perusopetusta tenniksen ammattilaisilta. Turnauksessa oli kaiken tasoisia pelaajia; sellaisia, jotka eivät ole koskaan pelanneet (kröhöm täällä yks) ammattilaisiin saakka. Treenien jälkeen meidät jaettiin pareihin ja matsit pelattiin nelinpeleinä.

 

Onneksi Petra raahasi minut tenniskentille pari kertaa Suomessa ennen tätä reissua, sillä palloon osumisesta ei olisi muuten tullut yhtään mitään! En valitettavasti pärjännyt kisassa, mutta meidän Suomitiimi on enemmän kuin ylpeä siitä, että Sabina (ja hänen espanjalainen parinsa) ylsi finaaleihin ja toi pojan kotiin!

Kaiken kaikkiaan oli ihan huikeaa päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja uuteen lajiin tällä tavalla! En vieläkään osaa tenniksen sääntöjä, ymmärrä pisteenlaskua, saati muista lyöntitermejä, mutta oli sitäkin hauskempi kokemus. Saimme Petran kanssa Aimon annoksen motivaatiota jatkaa tennistä Suomessa ja ensi viikolle onkin jo buukattu tapaaminen koutsin kanssa. Tenniskesä 2018, täältä tullaan!

Vitamin Well Invitational-3.jpg

Vitamin Well Invitational.jpg

 

Kiitos Vitamin Well ihan huikeasta matkasta!

 

 

Lue myös:
Heippa topsit ja muovipillit!
Real talk: hikoilu ja häpeä

Kommentit (1)
  1. product key
    30.6.2018, 09:23

    Thank you for the amazing post, I will be awaiting for your next post.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *