Viikonloppuvinkki: Vie itsesi treffeille

Kriselda_Bikbok

 

Istuimme eilen juhlistamassa Vero Modan 30-vuotistaivalta blogikollegoiden ja muiden muotitoimittajien kanssa Ravintola Brondassa. Illan aikana tuli juteltua kaikesta mahdollisesta ja ajatus itsensä kanssa treffeille menosta lähti siitä, kun Annika kertoi viime talven reissustaan ja yksin matkustamisesta.

 

En ole koskaan ollut pidempää reissua yksin, mutta ajatus houkuttelee kovasti. Siihen ei kuitenkaan ole lähiaikoina mahdollisuutta, mutta pieniä minilomia, kuten staycationeita voi toki tehdä. Mutta, kun niihinkään ei nyt lähiaikoina ole mahdollisuutta.
Siitä syntyi ajatus itsensä kanssa treffeille menemisestä. Toki olen paljon yksin, kun teen töitä itsekseni ja saan olla myös joitain iltoja viikossa yksin himassa. Nekin illat valitettavasti kuluvat läppäri sylissä, eikä se ole lainkaan sama asia, kuin viettäisi kunnon laatuaikaa itsekseen.

On nimittäin ihan parasta, kun saa itse päättää mitä tekee ja milloin tekee. Pitää vaan ottaa aikaa sitä varten.

 

Kriselda_Bikbok

 

Unelmien treffit itseni kanssa kuluisi jotakuinkin näin:
Pitkä kävelylenkki (!) hyvän podcastin tai äänikirjan parissa, josta menisin fiilistelemään meidän upeaa merimaisemaa johonkin vähän epätavallisempaan paikkaan. Siellä kahvikupin ääressä voisin viettää tuntikausia hyvän kirjan kanssa. Unohtaisin puhelimen jonnekin syvälle takin taskuun ja samalla kaikki velvollisuudet.
Sitten, jos saisi vielä jatkaa unelmointia, niin varaisin itselleni hieronnan ja kellunta-ajan, jossa viimeistään aivot saisivat kunnon uudelleenkäynnistyksen. Lopuksi päättäisin treffini hyväksi todettuun pizzaan ja viiniin. Ai että.

 

Olen saattanut ennenkin sivuuttaa oman ajan tärkeydestä täällä blogin puolella ja ainakin itselläni se korostuu, kun kunnollisia työaikoja ei oikeastaan ole. Oli sitten millainen työ tahansa, niin terveestä tasapainosta kannattaa pitää kiinni.

Tämä treffivinkki oikeastaan toimii muinakin päivinä kuin viikonloppuisin. Miksi ei voisi esimerkiksi lähteä after workeille itsekseen? Sen jälkeen, kun on ollut härdellipäivä töissä, niin mikäs sen parempi kuin ottaa kirja kainaloon ja mennä lasilliselle vaikka Vin-Viniin.
Pro-tip: Kuulokkeet korville, niin välttyy häiriötekijöiltä!

 

Haluaisin kuulla minne sinä veisit itsesi treffeille! Kaikki vinkit jakoon!

 

P.S. Okei. Omat treffihaaveeni kuulostavat enemmän siltä, että kaipaisin vähän lomaa.

 

 

Kuvat: Petra KorpiPusero: Bik BokShortsit: COS

 

Lue myös:Breakfast goalsNote to self: Lomaile enemmän

 

INSTAGRAM (@KRISELDA) / FACEBOOK / PINTEREST

 

Kommentit (2)
  1. Sun treffit kuulostaa IHANILTA! Ja muutenkin ihan mahtava idea. <3 toteutukseen! --->

    1. Kiitos babe ja aivan ihanaa reissua! Vie itses siellä treffeille <3 !!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *