Mekkomania!

Ensiksi: Olen huono käsitöissä.

Toiseksi: Olen niin huono, että kun muut yläasteella neuloivat villapaitoja, minä neuloin kaulahuivin.

Kolmanneksi: Aina voi yrittää!

 

Kesäisin saan energiapiikkejä ja innostun milloin mistäkin itsetekemisestä. Menneinä kesinä ja syksyinä olen hionut, maalannut ja taiteillut. Nyt minua syyhyttävät kankaat.

Ompelu_harlekiini.jpg

 

Kaikki alkoi kesämökkimme lähellä sijaitsevasta sisustuskaupasta. Aiemmilla vierailuilla en ole vilkaissutkaan kangaspakkojen suuntaan. Nyt ne houkuttelivat luokseen. Värikkäitä kuoseja ihastellessani päähäni pinttyi kuva kaapissa kököttävästä ompelukoneesta suristelemassa toinen toistaan ihanampia mekkoja tyttöselle. Poistuin kaupasta neljän kankaan kanssa.

 

 

Ompelu_kankaatpussissa.jpg

 

Kankaat evät kuitenkaan jättäneet minua rauhaan. Illalla päätin, että kauppaan on päästävä uudelleen. Tuloksena vielä yksi kangas lisää. Ulkona sitten hämmästelin, että mitä ja miten oikein jatkan kankaiden kanssa?!?

 

Blogiaddiktioni pelasti minut. Olin joskus vilkaissut puolihuolimattomasti Mekkotehtaan blogia. Kirjakauppaan siis. Löytyi! Nyt tiedän mitä teen.

 

Ompelu_keppihevoset.jpg

Ompelu_viirinauha.jpg

Ompelu_leikkimökkeilyä.jpg

Ompelu_mekkotehdas.jpg

Kirjan kuvat lumoavat niin äidin kuin tyttärenkin.

Mekkomania alkakoon!

 

 

Kommentit (2)
  1. Mekkomania | Itä Suomen Uutiset
    17.8.2020, 13:52

    […] Mekkomania! – Kupit kaapissa | Lily – Mekkomania! 1 Ensiksi: Olen huono käsitöissä. Toiseksi: Olen niin huono, että kun muut yläasteella neuloivat villapaitoja, minä neuloin kaulahuivin. Kolmanneksi: Aina voi yrittää!. […]

  2. Ompelu on kaukana omistakaan vahvuuksistani, mutta onpa herkullisen näköinen kirja! Varsinkin kioski- ja leikkimökki-ideat kiinnostavat kovasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *