eniten inspiroi oikea elämä

Downloads24.jpg

 

”Tämä on Hertta inspiroivinta mitä olen lukenut – tai nähnyt – pitkään pitkään aikaan. 

Tästähän kaikki lähti. Aidosta elämästä lähdettiin lukijoiden kanssa inspiroitumaan ja sitä pohtimaan. Kuitenkin matkan varrella olen löytänyt itseni liian usein siitä pisteestä, että huomaan ajattelevani  eihän tämä riitä, eihän tämä kelpaa blogiini. Täytyy muka olla virheetöntä. Vaikka elämä ei sitä koskaan ole. 

Tämä on myös suuri syy sille, miksi bloggaaminen tuntuu välillä jopa ahdistavalta. Tuntuu ettei itselle tärkeät, arkiset asiat, enää olekaan tarpeeksi hyvää tavaraa omaan blogiin. Omaan blogiin, jonka itseäni varten, ja omaksi touhukseni olen vuosia sitten perustanut. 

Kiitos siis tästä tekstistä.  Onnistuit antamaan tarkoituksen takaisin. ”

 

yllä ystäväni Hertan blogikirjoitukseen jättämäni kommentti. Hertan teksti on nerokas, ja aihe hyvin lähellä sydäntäni. blogeissa valloilleen päässyt täydellisyyteen pyrkiminen on laajalti jättänyt varjoonsa aidon elämän, ja aiheet, joiden ympäriltä on alkujaan ollut mieluisaa kirjoittaa.

teen tätä itsekin.  liian usein olen keittänyt kahvit kuvausrekvisiitaksi, jotka ovat jäähtyneet kuppeihinsa kenenkään niitä oikeasti juomatta.

tämän kirjoituksen kuvissa on harvinaista se, että asua ei ole varta vasten mietitty asukuvia varten. nämä vain aamulla valikoituivat vaatteiksi, kun kaipasin ylle jotain keväistä. jätin myös poskestani pienen punertavan luomen retusoimatta. poikkeuksellista tämäkin. 

olen hyvin visuaalinen ihminen, ja inspiroidun kauneudesta. aito kauneus ei tosin synny lavastamalla – ei meikkaamalla, ei käsittelemällä. oma elämäni on kaunista. arkeni etenkin. ja se on sitä minulle, vaikken sitä tänne kuvaisikaan koreillen. 

yritän muistaa Hertan sanat, ja omat ajatukseni aiheesta, kun seuraavan kerran koen ahdistusta omaan päiväkirjamaiseen blogiini kirjoittamisesta. 

koska pidän siitä” – muistan joskus vastanneeni, kun minulta kysyttiin miksi blogiani kirjoitan.

Tiiu Piret xx

 

muoti trendit
Kommentit (10)
  1. Kiitos naiset oivaltavista kommenteista. Levollista huomata että olette samoilla linjoilla kanssani. 

    Näiden viestien jälkeen on kaksin verroin kivempaa jatkaa blogin parissa, kiitos. 

    Tiiu Piret 

  2. Minä en bloggaa, mutta olen ahkera instassa. Ja siellä esittäytyy se mun toinen puoli; rakastan ruoanlaittoa ja kaunista esillepanoa. Ystäväni (joka asuu ulkomailla) kommentoi taannoin, että miksi mulla on aina kankaiset lautasliinat arkikuvissa. Vastasin hänelle, että mulla käytössä vain kankaiset ruokaliinat. Hän oli olettanut että katan pöydän kauniiksi vain kuvausta varten! Hah, mä katan pöydän itseäni varten, en kuvia. Minun arki on kaunista, koska teen siitä kauniin. Niitä rumia hetkiä en halua muistaa enkä jakaa kenenkään kanssa.
    Mä en käy juhlissa, ulkona syömässä, teaterissa usein, joten sen johdosta yritän tehdä arjesta ja kodista kauniin. Mulla ei ole aikaa/mahdollisuutta käydä muualla tankkaamasssa näitä asioita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *