fireplace

dsc09167-001_0.jpg

DSC_0071-002.JPG

 

saipa ihanan lämpimän vastaanoton taannoinen olohuoneeseemme kurkkistava postaus. kiitos suunnattomasti kauniista sanoista. kaikki kehut tuntuu sydänalassa saakka – etenkin kun tietää mistä ”räjäytystyömaasta” kodin rakennuksessa alkujaan lähdettiin liikkeelle.

olen ilokseni huomannut että kokovalkoinen pohja antaa rajattomat ja kovin helpot raamit sisustusfiiliksen vaihtamiselle ihan pienilläkin muutoksilla. viehätyn kovasti karkeasta mustavalkoisuudesta, design klassikoista, teollisuusviboista sekä myös romanttisista antiikkikalusteista – joiden tyylisuuntien yhdistäminen samaan tilaan ei aina onnistu toivotulla saumattomuudella..

siispä harjoitukset jatkuu. ei kai sitä varsinaisesti lopullisesti valmista tarvitse koskaan saavuttaakaan

aurinkoa perjantaihinne. täällä paistaa ainakin ihan täydeltä taivaalta.

translation// details from our livingroom.

Kommentit (9)
 1. Heippa! Sinulla on ihana koti!
  Mistä tuo mustavalkoinen tyynynpäällinen on? 🙂

  1. Tyyny päällisineen on Ikeasta. Vai oliko sittenkin h&m home ? jompi kumpi 😀

   1. Kiitos!! Ikeasta löytyi ja vieläpä edulliseen hintaan! 🙂

 2. Irene/Tyyli.com
  23.8.2013, 10:01

  Mäkin tykkäään hirveästi sun sisustustyylistä ja uuden ja antiikkisen yhdistelystä, ite joudun tosin tyytymään uuden, teollisen ja ehkä vähän 60-70-luvun tyylisen yhdistelystä koska taloakin täytyy kuunnella. Tuntuis hölmöltä yhdistellä 80-luvun rivarikämppään mitään kovin antiikkista. Teidän upeaan taloon se sopii!

  1. olet täysin oikeassa – ehdottomasti täytyy edetä asunnon aikakauden ja mahdollisuuksien ehdoilla. isoveljeni on arkkitehti, joka mm. piti remonttivaiheessa huolen siitä, että esimerkiksi kattoon valittiin listat, joiden tyylisuunta mukailee talon rakennusvuonna vallinnutta rakennuskulttuuria. eli alusta alkaen asunnon ehdoilla.

   kyllä teikäläisenkin koti sen verta staililta näyttää että sisustustaito on hyppysissä 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *