helppo ja herkullinen pizza buffet

blogi16-001.jpg

 

vuodenvaihteessa juhlittiin paitsi uutta upeaa vuotta 2018, myös kotini tupaantuliaisia. 

tiesin jo hyvissä ajoin, että tupaantuliaisten järjestäminen mahdollisesti vain viikon päästä sisäänmuutosta, tulee olemaan aikataulullisesti aivan älytön. tästä syystä varauduin mahdollisimman stressittömiin juhlavalmisteluihin, ja päädyin aikaisemman, loistavasti onnistuneen yhteistyön tiimoilta järjestämään juhlavieraille Pizza Buffetin Dr. Oetkerin* kanssa. 

idea on hyvin yksinkertainen. varasin tarjoamisiksi pinoittain Mozzarella e Pesto pizzoja, valikoiman laadukkaita italialaisia leikkeleitä, buffalo mozzarellaa sekä punteittain rukolaa ja basilikaa. pizzat paistuivat sitä mukaan kun nälkä yllätti, ja kukin vieras sai jälkimaustaa pizzansa mieluisaksi jos koki tarpeelliseksi. 

kuumassa kiviuunissa esipaistettu Pizza Tradizionale Mozzarella e Pesto on oikeasti hyvä pakastepizza, ja usein sunnuntaiaamupäivieni pelastaja. silloin kun en jaksa alusta asti tehdä itse pizzaa, on tämä ehdottomasti paras vaihtoehto ennen kotikaupunkini ravintolapizzojen tarjontaa. 

tätä konseptia voin todella varauksetta suositella juhlastressin karsimiseen – jo toiset juhlat pizzabuffet tarjoilulla, ja muruakaan ei ole jäänyt yli. 

 

* tuotteet saatu blogiyhteistyönä 

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (5)
 1. Mielettömän hyvä idea! Itekin oon järjestämässä pari illanistujaisia kotiin ja taidan vakavasti harkita pizzabuffaa. 🙂 Kiitti vaan vinkistä!

 2. Olipa kiva idea – pitääpä joskus tehdä sama! Olen myös samaa mieltä tuosta pesto-mozzarellapitsasta: se on todella hyvää!

  Onnea siis uuteen kotiin!

  Kysyisin vielä, onko ison alkukirjaimen poisjättäminen kirjoittamisesi vakiotyyli? Näyttää jotenkin hassulta, mutta jos se on tavaramerkkisi, niin ei siinä mitään. (Olen siis uusi lukija)

  1. Hei ja tervetuloa blogiini 🙂 Isojen alkukirjainten pois jättäminen on nimenomaan visuaalinen seikka, joka on ollut tyylini kirjoittaa blogia aina ensimmäisestä postauksestani alkaen. Tätä joskus kritisoidaan, mutta koska tämä on itselleni tyylikysymys ja vahva osa blogini identiteettiä, aion tässä pitäytyä 🙂 

   Tiiu 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *