on the lake

foo 29.7.2013 93359.jpg

foo 29.7.2013 93402-001.jpg

foo 29.7.2013 93355.jpg

 

juku mikä loman lopetus !! koko viikonloppu järvellä poskettoman hauskassa seurassa ja ehkä kesän kuumimmat kelit. kuvien kapteenittaren iloasteen pystyy melko vaivatta tulkitsemaan tuosta naamalle jumiutuneesta ammohymystä. ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ei tunnu oikeastaan kovinkaan armottomalta kun viikonloppu oli niin yliletkeä.

tokikin aloitin päiväni lukemalla Lilyn toimituksen 10 vinkkiä lomaltapaluun helpottamiseksi..

Translation// what amazing weekend on the lake with friends

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN´ // FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Kommentit (4)
  1. Käytiin lauantaina uimassa eräällä Jyväskylän rannalla ja siinä vähän kauempana lipui juuri tuommoinen vähän isompi laiva ja sen kyydissä paljon ihmisiä – liekkö ollut juuri teidän porukka…? Joka tapauksessa meno näytti ihanalta ja järveen pomppineet ihmiset onnellisilta <3

    1. kuulostaa kyllä juuri meidän porukalta 😀 11 henkeä meitä ilakoi siinä botskissa ja hyppeli järveen. Oli ehkä koko kesän paras päivä – huippua että fiilis välittyi muillekin.

       

  2. Vitsit mitä kesäkuvia! Mistä sun valkoinen tunika on kotoisin? 🙂

    1. tuo valkea mekonketale löytyi Onlyn alerekistä -70% kun kävin etsimässä materiaalia yhteen diy- projektiin. taitaapa olla vielä kokoa 42 ja oli ainakin jyväskylässä viimeinen kappale. tykkään itsekin kovasti !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *