paljastuksia pohjaratkaisusta

foo 20.4.2017 115718.bmp.jpg

 

pohjaratkaisussa kaikkein eniten päänvaivaa aiheuttanut makuuhuone-kylpyhuone-vaatehuone yhdistelmä on muuttunut hyvin paljon siitä, millaisena sen aiemmasssa postauksessa täällä esittelin.

aiemmassa ratkaisussa vaatesäilytyksen välitön sijainti kosteassa tilassa askarrutti kovasti, ja neliömäinen huonetila oli muutenkin hankala kalustaa järkevästi. olen äärettömän iloinen siitä, että oman kyllästymiseni jälkeenkin, arkkitehti jaksoi pyöritellä tilaratkaisua niin kauan, että se viimein on toimiva, ja kaikin puolin täydellinen.  

spa-kylpyhuone on nyt selvästi omana osastonaan, josta pääsee jouhevasti läpikuljettavaan vaatehuoneeseen ja edelleen kodinhoitohuoneeseen ja ulos terassille. talon varsinaiset suihku-, sauna- ja pukuhuonetilat löytyvät erillisenä tilanaan talon toisesta päästä – ammeellinen kylpyhuone on integroitu tarkoituksella omaksi konseptikseen ison makuuhuoneen yhteyteen. 

seuraavaksi päänvaivaa aiheuttaa kylpy-, vaate- ja kodinhoitohuoneeseen tulevan yhtenevän lattiamateriaalin valinta. haussa materiaali, joka saisi olla kaunis, kestävä ja ajaton olematta kuitenkaan tavanomainen.

arvaatko, mikä materiaali on nousemassa suosikiksi? 

 

koti sisustus
Kommentit (1)
  1. Aah siis tuo spa makkarin yhteydessä on kyllä niin unelma!! Kunnon luxus-hotellimeininki kotona. On kyl tosi upea suunnitelma 🙂 seurailen mielenkiinnolla projektin etenemistä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *