sohvajahdissa

Kuvakaappaukset40.jpg

 

jaahas. kannoin itsenäisyyspäivän ratoksi mustan nahkasohvani sille uumoiltuun paikkaan olohuoneeseen, vain todetakseni, että eihän se käy. ei ollenkaan. 

rakas vanha sohvani näyttää valtaisalta rotiskolta, ja niin kovin mustalta

ja ei värikään nyt se kynnyskysymys ole, mutta kulmasohva, joka peittää valtaisat ikkunat lähes kokonaan, ei tunnu ollenkaan oikealta ratkaisulta. ilmava olohuone valtaisan kauniine maisemaikkunoineen onkin yhtäkkiä ahtaan oloinen ja jopa raskas. 

sohvan hankinta on hirveän hankalaa. kauniit ja laadukkaat sohvat maksavat aivan hirveitä summia, ja koska paras ystäväni Chloe kullanvaaleine turkkeineen rakastaa sohvia, teettää tämä yhtälö sohvahankinnasta entisäkin kalliimman – ainoa järkevä vaihtoehto on nahkasohva.

pellavasohva tai etenkin samettisohva olisi aivan ihastuttava, mutta nyt en anna järjen väistää päätöksenteossa. neulamaisten koirankarvojen irtihankaaminen kangassohvasta ei ole puuha, mihin tahtoisin käyttää aikaani tuntitolkulla viikottain. toisaalta kangasverhoilu on lähes poikkeuksetta ainakin tuhatlappusen verran edullisempi kuin nahkaverhoilu, ja usein irrotettava ja helposti pestävissä. 

ihan ensiksi pitäis kuitenkin löytää tilaan kauniisti istuva malli. kollaasiin keräämiäni lähes kaikkia sohvia yhdistää leijuva olemus ja sirot metallijalat – jokin tässä tyylissä selvästi viehättää. 

olisiko Sinulla ehdottaa koiran kestävää ja kaunista sohvaa?  

 

kuvien sohvat:  musta Fogian Tiki sohva, Adea Baron ja Bon &Tradition Cloud sohva,& Decotique Le Grand Air

koti sisustus
Kommentit (15)
 1. Meillä on Askon harmaa kangassohva (mallia en muista) ja musta labradori. Väri on aika keskiharmaa, enemmän vaalea kuin tumma. Pointti oli se, että siinä ei kyllä karvat näy eikä tunnu, vaikka varmasti joihinkin väleihin sitä on tunkeutunutkin. Ja labbiksesta kuitenkin lähtee karvaa ihan hulluna! Eli jos harmaa kangassohva kiinnostaa, niin luulisin että sellainen kätkee itseensä myös Chloen karvat siinä missä mustan labbiksenkin 🙂

 2. Unelmaharakka
  14.12.2017, 13:30

  Moi,

  Itse hommasin Hakolan Lazy -divaani sohvan. Ihanan iso löhöillä mutta vaikka onkin kookas niin on näyttää ilmavalta. Koira meillä on myös, siksi päädyimmekin Hakolaan, koska kaikki päällisten osat on siitä pestävät ja laadukkaat Laurizonin kankaat pysyvät hyvässä kunnossa. Itse päädyin värinä tumman harmaaseen, mutta voipi olla että kesäksi ostan heiltä vaihtopäälliset vaaleammassa värissä. (Hakolalla myös ihania nahkasohvia).

  Ps. Teidän uusi koti näyttää ihanalta!

  Salla

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *