vierasilla vierashuoneessa

299297F8-1DC6-4AA0-A325-E6D70E70ABCF.jpg

 

vierashuoneeseen ripustui samaiset pimennysverhot, kuin päämakuuhuoneeseen

päätös valita sama kangas kaikkiin talon verhoihin on osoittautunut hyväksi – samainen tunnelma jatkuu nyt huoneesta toiseen, mikä merkitsee itselleni hienoista harmoniaa. 

pienessä makuuhuoneessa on muutoinkin aivan ihana tunnelma. tämä makuuhuone on aamuauringon puolella, mistä syystä aina silloin tällöin yövyn täällä oman sänkyni sijasta. verhojen auettua silmiin killittävä aurinko täyttää koko huoneen ja aamiainen maistuu sängystä käsin erityisen hyvältä. 

puurunkoinen sänky on itse tehty oman tontin puista – ohje sänkyyn löytyy tämän linkin takaa. 

 

980D83E3-4ACA-41D8-92BA-E7A81CEEE418.jpg

 

koti sisustus
Kommentit (4)
  1. Kiitti. Ei kyllä kuulosta pahalta ollenkaan ja kun saa kerralla hyvät, kun itseä vähän epäilyttää että kannattaako alkaa itse säätämään vai hankkia valmis setti tuolla tavalla 🙂

    1. No suosittelen kyllä ehdottomasti! Itse pohdin samaa asiaa, mutta koska tahdoin lattiasta kattoon yltävät, ei oikein muuta vaihtoehtoa ollut koska valmisverhoja olisi pitänyt kuitenkin lyhennyttää 🙂 

  2. Mitä noiden verhojen teettäminen yms. maksaa? Kiinnostaisi mahdollisesti, mutta tietty budjetti kuitenkin olisi.

    1. Hei, tätä kannattaa kysyä suoraan esimerkiksi Eurokankaasta, mistä omat verhoni ovat. Hintaan kun vaikuttaa niin kovin monia asia – valitun kankaan metrihinta, verhon kokonaiskorkeus, haluttu verhon kiinnitysmekanismi (ja onko kattokisko/verhotanko jo asennettu) sekä tarvittava verhojen määrä. 

      Tämän vierashuoneen kaksi pimennysverhoa kiinnikkeineen ja ompeluineen (verhonauha, verhokoukku & lyijypaino) oli ovh hinnaltaan 194€, mistä hinnasta sain yhteistyöalennuksen. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *