Pizzaperjantain ihanuudet
Viimeiset puoli vuotta olemme pitäneet pizzaperjantain kerran kuukaudessa. Odotettu päivä. Pizzailumme on kokenut viime vuosina monia muutoksia.
1. Raskaus vei pizzalta dagen efter -ruoan imagon. Sitä ei enää valmisteta ja syödä väsyneenä.
2. Tämä Jouni Toivasen pizzapohjan resepti julkaistiin ja se on tullut keittiöömme jäädäkseen. Vaatii vähän ennakoimista, mutta on sen arvoista.
3. Löysin tämän täydellisen tomaattikastikkeen reseptin.
4. Lounan myötä syöminen, myös pizzan, siirtyi television edestä ruokapöydän äären. Muutos sai pizzan maistumaan entistä paremmalta.
Pohjareseptillä syntyy kaksi ISOA pizzaa, joista toinen on meillä aina punainen ja toinen valkoinen. Huhtikuun pizzat maistuvat tältä:
Punainen
- tomaattikastiketta
- herkkusieniä (paistettuna pannulla)
- possun savukylkeä
- mozzarellaa
- savujuustoa
- rucolaa
Valkoinen
- ranskankermaa sitruunan kuorella maustettuna
- äyriäissekoitusta
- vihreää parsaa
- mozzarellaa