Kauravohvelit x kaksi

Lempiruoka

Onpa mainiota, että kansainvälinen vohvelipäivä sattui Pitkäperjantaille. Pitkäperjantai on yhtä kuin vapaapäivä ja vapaapäivä on yhtä kuin mahdollisuus paistaa vohveleita aamiaiseksi. Jätän tässä nyt täysin huomiotta sen, että vanhempainvapaalla voisin periaatteessa paistaa vohveleita joka aamu. Millaiseen rappioon se johtaisikaan...

Ensin söimme vohvelit eggs benedict kylmäsavulohella, pinaatilla, uppomunalla ja hollandaisella. Ja jälkkäriksi vohvelit hunaja-labnehin, lemoncurdin ja pensasmustikoiden kera. Molemmissa sama kauravohvelitaikina, jonka reseptin löysin Cookie + Kate -blogista. Jätin vain vaniljan ja kanelin pois, jotta sama taikina taipui molemmille päällisille. Ja kylkeen aika monta kuppia kahvia & Hesari.

Älkääkä kysykö, miten tehdään hollandaise, se on Jussin erikoisalaa. Minä sen sijaan vastaan meidän perheen uppomunista. Niissä kannattaa unohtaa pyörre ja kypsentää vain 2-3 minuuttia. Lounalle paistettiin tietty omat vohvelit sporttailijoiden suosimalla banaania, kananmunia & kaurahiutaleita reseptillä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

wooou

Lotta E
Lempiruoka

;) hymyähän tällainen aamupala saa aikaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.