Ravintola Palema, lounas Tukkutorilla

Lempiruoka

 

Ravintola Palema Tukkutorilla sai joku aika sitten uudet omistajat, kun kotimme lähellä Döner Harjua pitävät herrasmiehet ostivat paikan. Tämän jälkeen olen kuullut lounaasta vain hyvää ja tänään pääsin toteamaan hyvän myös itse. Mieheni sanoin "Hinta-laatusuhteeltaan täys kymppi".

Minä valitsin lounaslistalta kalamureketta ja Jussi Harjun Makkaratehtaan makkaraa. Lisukkeet olivat kastikkeita lukuun ottamatta samat molemmissa; perunamuusia ja paahtojuureksia. Pääruoan lisäksi saimme alkukeittoa, leipää (ihana pannurieska) ja kahvia, jotka noudettiin itse, annokset tuotiin pöytään. Lounalle löytyi syöttötuoli ja tytsä viihtyi hyvin omien eväiden ja tuon ihanan pannurieskan parissa.

Ja tila, se oli ihanan valoisa, sopivasti karu, mutta viihtyisä. Mutkatonta lounasravintolan tunnelmaa. Syvillä ikkunalaudoilla oli pastellisia neilikoita maljakoissa, pöydät olivat vaaleanharmaat ja tuolit patinoitunutta puuta. Ihmisiä tuli ja meni, mutta onneksi ravintolassa on enemmän kuin pari pöytää. Tosi kiva lisä Tukkutorin lounaspaikkoihin. Ja ilta-aukioloaikojakin ja biergartenia kesäksi! on lupailtu. Kiva odottaa, mitä tuleman pitää.

Kommentit

Siri (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! Vielä kun saavat ilmastoinnin pelaamaan, niin musta tulee vakivieras. Ei se niin lounasta haittaa, mutten pitkän kaavan mukaan haluaisi istua rasvankäryssä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.