Suklaatuliaisia Ruotsista

Lempiruoka

Ulkomailla on ihana kierrellä ruokakaupoissa. Voisin vaellella niissä vaikka kuinka pitkään. Syynään hyllyjä ja tutkin purkkeja ja ilahdun uusista erilaista tuotteista. Eikä erojen tarvitse olla suuria, eikä kauppojen eksoottisissa kohteissa, naapurimaammekin riittävät hyvin. Jussia ruokakaupat kiinnostavat ihan työnkin puolesta, mutta taitaa sillä välillä olla hermot koetuksella minun kanssa liikkuessaan.

Lapin reissu tarkoittaa aina pysähtymistä Haaparannan ICA Maxissa. Ja mitä ihania löytöjä tälläkin kertaa teimme; rasvaista maustamatonta rahkaa, luomu pekonia, tryffeliperunalastuja, uusia Maraboun suklaita... Suklaissa ilahdutti vielä makuakin enemmän uusi muoto. Ihanat paksut blokit tuntuivat ylellisiltä ja runsailta. Molemmat ovat tummaa suklaata, toisessa mausteena pekanpähkinöitä ja karpaloa, toisessa mantelia ja appelsiinia.

 

Kommentit

Susann
Eleganssi

Ruokakaupoissa kiertely ulkomailla on parasta! :)

Lotta E
Lempiruoka

Eikö! Sieltä löytää aina ihan varmasti tuliaisa, näkee uutta ja välillä kyllä harmittaa, jos ei ole mahdollisuutta kokkailla kunnolla niistä raaka-aineista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.