luottokampaaja plakkarissa

uudet_hiukset_1_-_mennaan_vaan.jpg

Sain kunnian olla Lilyn oman hiusgurun Meerin ensimmäinen asiakas, kun hän avasi oman liikkeen FOLK helsingin pari viikkoa sitten. Olin pitkään seurannut Meerin ihanaa blogia ja vakuuttunut siitä, että kyseessä on vihdoin kampaaja, jonka kanssa puhumme samaa kieltä.

Olin sinnikkäästi kasvatellut juurikasvuani syksystä lähtien, sillä minulla on ollut pari vuotta hieman epäonnea kampaajareissujen kanssa ja lopputuloksena tukkani oli paljon toivottua vaaleampi ja mielestäni epäluonnollisen näköinen. Halusin siis kunnolla omaa väriä juureen ja raitaa perään kirkastamaan yleisilmettä. Samoilla ohjeilla kaksikin eri kampaajaa sai aikaan mm. täydellisen tukan hamppuuntumisen (kaksi blondausta peräkkäin ensimmäisen epäonnistuttua) ja horisontaaliset raidat (värjäämällä juuren eri väriseksi kuin pituus, jolloin päässä oli latvaväriä, väärää väriä ja omaa väriä). Lähtötilanne oli siis haasteellinen.

”Ennen kuvat” muistettiin ottaa vasta, kun ensimmäiset raidat oli jo sutaistu. Tulipahan ainakin totuus ilmi!

Uudet hiukset 2 - Mennään vaan.JPG

Uudet hiukset 3 - Mennään vaan.JPG

Ja TADAA! Mitä saikaan tuo hiusmaailman taikuri aikaan rehottavasta kuontalostani:

uudet_hiukset_4_-_mennaan_vaan.jpguudet_hiukset_5_-_mennaan_vaan.jpg

Keskustelimme jo alustavasti myös hääkampauksesta. Meeri ei kuulemma tee (osaa tehdä/halua tehdä) niitä entisajan sliipattuja kikkaranutturoita, joita morsiamilla on perinteisesti nähty vaan luottaa luonnollisuuteen myös kampausta tehdessään. Sehän sopii, nimittäin mitään liian jäykkää en osaa pitsisen hääpuvun kruunuksi kuvitellakaan! Me happy.

Oletteko te käyneet läpi hiuskriiseja? Miten lopulta kävi?

P.S. En oikeasti ole ihan noin murhanhimoinen kuin kuvasta voisi päätellä.

P.P.S. Muistattehan että tänään on viimeinen päivä äänestää suosikkianne Wedding Blog Awardseissa! Äänestykseen pääsee täältä.

Kommentit (7)
  1. Vau, mikä muutos! Meeri on kyllä niin huippu 🙂

  2. Kauhukampaajalla kaikki on varmaan käynyt.. Kun muutin Helsinkiin piti löytää uusi kampaaja, ja valkkasin omani kaverin tukan perusteella. Oli aika trendikäs paikka. Ekat kerrat meni ihan hyvin, mutta jostain syystä kolmannella käyntikerralla kampaaja leikkeli kerroksia melko lennokkaasti ja aloin vähän huolestua. No, totuus paljastui kun tukan oli kotona pessyt ja kuivannut. Tukka oli ”kerrostettu” ikään kuin kahteen kerrokseen, siten että päällikerros oli polkkapituinen ja alempi hartioiden alapuolelle. Ponnarille laittaminenkaan ei auttanut, kun lyhyempi kerros oli liian lyhyt 😀

    Olin niin pelkuri, etten uskaltanut reklamoida, vaan vaihdoin putiikkia.

    1. ”Trendikäs” on hiuksiin liitettynä joskus hippasen pelottava sana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *