Projekti 333 – Vähäpukeinen toinen kuukausi

Jo toinen kuukausi Projekti 333:a on nyt takana! Aika on mennyt todella nopeasti eikä uskoisi, että projektissa ollaan jo reilusti yli puolenvälin. Enää yksi kuukausi takana tätä haastetta ja sitten saa pukeutua mihin ikinä haluankaan.

Toista kuukautta luonnehtii adjektiivi ”vähäpukeinen”, sillä tämän kuukauden aikana ei ole tarvinnut kovinkaan monena päivänä lähteä mihinkään. Olen tällä hetkellä kotona kaiket päivät ja käyn vain harvoin ulkona, joten lähinnä päivät ovat kuluneet kotivaatteissa loikoilessa. Muutamat asut kuukauden aikana olen kuitenkin ikuistanut. Päällä on ollut lähinnä mustaa tai valkoista, sillä nämä tunnostavat kaikista omimmalta.

Syksyn tulon kyllä huomaa vaatetuksessa, sillä syksyisen ilman tullen olen halunnut pukeutua kerroksittain mahdollisimman mukaviin vaatteisiin. Normaalisti en t-paitoja pidä kuin kesällä, mutta tämän projektin aikana olen ottanut haasteekseni yhdistellä niitä erilaisiin asukokonaisuuksiin.

Näiden kahden kuukauden perusteella 33 vaatetta on kyllä osoittautunut sen verran hyväksi määräksi, että aion ottaa tämän ohjenuoraksi myös uuden vaatekaapin kokoamisessa. Vielä on monia vaatteita, joita en ole käyttänyt tämän projektin aikana, joten missään vaiheessa ei ole tullut ahdistusta, kun vaatteet olisivat jotenkin tylsiä tai haluaisi jotain muuta pistää kerrankin päälle. Ehkä tämä johtuu siitä, etten ole ylipäätään päässyt käyttämään kovinkaan usein vaatteitani etenkään tämän toisen kuukauden aikana. Ensi kuussa pääsenkin sitten kunnolla kokeilemaan vaatekaapin toimivuutta oikein tositoimissa, sillä palaan takaisin toimistotöihin. Katsotaan ensi kuun jälkeen millaiset fiilikset kapselista kokonaisuudessaan ovat ja millaiset fiilikset koko kolmen kuukauden haasteesta on jäänyt.

Lue myös aikaisemmat kirjoitukset:

Aloitus
Ensimmäinen kuukausi

muoti paivan-tyyli vastuullisuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *