10 + 1 lahjaideaa isälle <3

Minnean muruja

"Mitä me ostetaan iskälle isänpäivälahjaksi tänä vuonna?", sisko kysyi puhelimessa. Tätä samaa heräämme miettimään joka vuosi lokakuun lopussa. "Entä, mitä keksisin lahjaksi miehelle?", hän jatkoi. Vastasin leikkisästi, että "katso ens maanantaina blogista", ja naurahdin päälle.

Lahjojen miettiminen kuvitteelliselle hipsteri-isälle on huomattavasti helpompaa kuin miettiä sopivaa lahjaa omalle isälleen. Keräsin kuitenkin aika hauskan joukon (pääosin) kotimaisia lahjaideoita, joten sieltä se lahjaidea omalle isällekin löytyi. Ajattelin jakaa ideat tänne myös teille, joilla on mietinnässä lahjat isille, vaareille tai muille isäihmisille, joilla on pilkettä silmäkulmassa ja arvostusta kotimaiselle designille.

Makia Miesten Crown Collegepaita Vaaleanharmaa  / Puinen rusetti  / Makia Villapipo, Tellus Oranssi / Lasinen Otus / Superpupu-heijastin / Mason -nahkapaperireppu / Puinen kello / Sitruuna-teepuu deovoide / Ocean Notebook / Campfire poker -pelisetti / Panda suklaasalmiakkia

Kotimainen Makia tekee makeita vaatteita ja asusteita, joihin olen viime aikoina ihastunut. Niimpä isäni sai synttärilahjaksi kauniin metsänvihreän college-paidan Makian logolla. Voisin myös kuvitella tuon ihanan oranssin tupsupipon isän päähän. Tyylikäs mies kuten meidän iskä, voisi myös innostua laittamaan juhliin hauskan Muotoiluhuone Tuokion puisen rusetin sen ainaisen kravaatin tilalle. 

Nyt hävettää vähän myöntää, mutta ammensin ideoita tähän kollaasiin elävästä elämästä myös tuon komean puisen kellon kohdalla. Myös sellainen on löytynyt oman isäni lahjapaketista viime jouluna. En vaan pääse yli, miten hienoja puiset rannekellot ovat! Ja puista kelloa harkitseville tiedoksi, että iskä on tykännyt kellosta :)

Ja miten cool olisi tuo Kanto Designin nahkapaperista valmistettu Mason -reppu! Hauskan erilainen ja innovatiivinen lahjaidea. Nahkapaperi on kuin nahkan ja paperin yhdistelmä, jonka voi pestä! Jokaisen isä tai vaari on myös supersankari, jonka kannattaa näkyä pimeässä. Siispä Superpupu heijastin on edullinen, ja käytännöllinen lahja. Saatat ehkä ihmetellä, mikä on tuo hassu harmaa Otus. Se on kotimaisen By Bloun lasista puhallettu kätevä kaveri, johon voi laittaa muistiinpanokynänsä, pienen kasvin tai vaikka hammasharjansa. 

Suklaan ja lakun ystävä saattaisi innostua Pandan uutuudesta, jossa yhdistyvät niin salmiakkilaku kuin suklaa. Iholle ystävällinen lahja olisi Kaurilan saunan deovoide, joka ei sisällä alumiinia, alkoholia tai väriaineita. Oman elämänsä seikkailija innostuisi varmasti kätevästä vedenkestävästä pokerisetistä, jonka voi ottaa mukaan niin telttaretkelle kuin mökkireissulle. Aina hyvä valinta on myös kaunis muistikirja, johon vaari voi kirjoittaa ylös ideoitaan tai muistelmiaan.

 

Miten sinä muistat isää tai muuta henkilöä isänpäivänä?

Mukavaa maantainta! Tällä viikolla tapahtuu jänniä! Niistä lisää myöhemmin ;)

 

*sisältää mainoslinkkejä

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meillä on niinkin kivasti, että tässä loppuvuodesta on miehellä ja papalla synttärit, isänpäivä ja joulukin vielä. Siinäpä mietit lahjoja. :D

https://naissanelioissa.wordpress.com/2018/10/28/blogikommentointi/
(Taas olen ekana kommentoimassa... :D)

Minnea
Minnean muruja

Meilläkin on loppuvuonna oman isäni ja miehen synttäri, sitten tämä isänpäivä ja tietenkin vielä joulukin :D

Mahtavaa, että kommentoit! Se ilahduttaa aina :)

Ankrylik (Ei varmistettu)

Itse ostin isälle liput Hectorin konserttiin, koska isäni on ollut kyseisen artistin fani jo vuosikymmeniä. Itse olen alkanut ostaa yhä enemmän "elämyslahjoja" kuten teatteri- ja konserttilippuja, koska lähipiiriini kuuluu paljon tällaisista menoista nauttivia ihmisiä. Musta on jotenkin ihanaa, että noin voi tukea taidetta/artisteja ja synnyttää yhteisiä muistoja. &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Aivan ihana idea! Elämyslahjat ovat mahtavia ja usein aineettomia lahjoja, ja sopivat mainiosti varsinkin sellaiselle, jolla tuntuu olevan kaikkea. Mieluiten viettäisin isänpäivän isän kanssa, vaikka hyvän syömisen ja kivan tekemisen merkeissä, mutta pitkästä välimatkasta johtuen se ei usein onnistu :/

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

Olipas kivoja lahjaideoita ja iskin silmäni tuohon Makian paitaan, mikä on kyllä tyylikäs! Ehkäpä sellainen löytää vielä tiensä pukinkonttiin vaikkakin olen suosinut jo monta vuotta aineettomia lahjoja :) meillä myös isänpäivän ja joulun lisäksi talvisin myös isän sekä miehen synttärit (+vielä äidin ja anopin synttärit :D) ja tuntuu että olen marras-tammikuussa ihan pulassa lahjojen kanssa. Olen monena vuonna "yhdistänyt" lahjat niin että olen sanonut että saatte jouluna isomman lahjan ja itse päivänä ehkä vienyt vähän suklaata koska kivempi sitten ostaa yksi isompi ja mieluinen.

Minnea
Minnean muruja

Minäkin olen ihastunut Makian vaatteisiin, kun kesällä näin sellaisen t-paidan isälläni :D

Tuo on kyllä hankala, jos monet synttärit ja juhlapäivät sattuvat peräkkäin. Tänä vuonna meillä sovittiin, ettei osteta aikuisten kesken lahjoja, niin säästämme rahamme. luontoa ja pääsemme vähemmällä.

Yhtä sirkusta!

Mä veinkin jo viime viikonloppuna isälleni lahjan, koska he asuvat eri kaupungissa, niin ei siellä niin usein tule käytyä...joten se on jo hoidettu :)

Minnea
Minnean muruja

Parempi ajoissa kuin myöhässä :) Isää on kyllä kiva muistaa.

Kommentoi