12 x Isänpäivälahja vinkki!

Minnean muruja

Heräsin havaintoon, että muutaman viikon päästä on taas Isänpäivä! Tarkemmin sanottuna siis 12.11.2017. Iskeekö kenellekkään muulle kylmä hiki, kun miettii päänsä puhki, mitä omalle isällensä tänä vuonna keksisi?

Mun isällä tuntuu jo olevan kaikkea, ja toisaalta tuntuu, ettei hän tarvitse mitään! Lahjan miettiminen on aina kova pähkinä purtavaksi. Tässä lahjoja omalle isälleni ja miehelleni miettiessäni, kokosin yhteen muutaman kivan idean. Jos vaikka saataisiin tästä kollaasista joku idea tai inspiraatio isänpäivälahjaan! Tässäpä teille siis käytännöllisiä lahjaideoita monenlaiseen budjettiin!

 

 

TOMMY HILFIGER MIESTEN KYLPYTAKKI, ICON | JACK&JONES HUPPARI, PANTHER SWEAT | BUGATTI PIPO, Windstopper | GANT MIESTEN SUKAT 2 PR/PKT, SOLID&STRIPED | TOMMY HILFIGER TIETOKONELAUKKU, CITY | TOMMY HILFIGER PYJAMAHOUSUT, SPORTY FLANELLI | Hydra Energetic Ice Effect After Shave | Hydra Energetic Comfort Max Moisturizer | Orange Label Basic Glove Steel Twist | Flex Show TR 5 Black/White | Darth Vader juomapullo|Kjell Westö, Rikinkeltainen taivas

 

Minusta tuo Darth Vader -juomapullo on ihan hillittömän hauska! Jos mies kävisi salilla tai juosulenkeillä, niin ostaisin hänelle tuollaisen juomapullon! Tokihan tuo menisi töissä ja lintuja metsässä bongaillessakin. Tosin mies juo enimmäkseen teetä, joten Darth Vader -termospullo olisi hänelle omiaan :) Veikkaan, että mies saa pojan päiväkodissa tekemän kultaakin kalliimman teoksen (en vielä tiedä, mitä siellä tällä kertaa askarrellaan), sekä ehkä jotain lämmintä vaatetta. Kamerakalustoon liittyvät toiveensa ovat aivan liian kalliita omaan budettiin :D

 

Omalle isälleni ostamme varmaankin siskon kanssa yhteisen kimppalahjan. Ihaninta olisi antaa yhteistä aikaa illallisen tai muun läsnäolon merkeissä, mutta se ei pitkästä välimatkasta johtuen yleensä onnistu :/ Niimpä hänelle todennäköisesti lähtee lämpimät pyjamahousut tai joku mielenkiintoinen kirja (kuten tuo suositeltu Kjell Westön Rikinkeltainen taivas).

 

Juhlitko sinä puolisoa, omaa isääsi, vaariasi tai muuta tärkeää mieshenkilöä isänpäivänä?

 

*Sisältää mainoslinkkejä Kekäle.fi -verkkokauppaan

Kommentit

Millie's
Randomilla

Katsoin, että fb:ssa suositeltiin isänpäivälahjaksi jotain 300 kysymystä sinulle-kirjaa, joiden avulla voit kirjoittaa elämäntarinasi. Ensimmäinen ajatukseni oli, että kuka noita oikeesti ostaa, kovakantisia kysymyskirjoja? Sitten mietin, että olisipa mielenkiintoista lukea oman isän elämäntarina, kuitenkin siitä loppujen lopuksi tietää vain yhden siivun. En ole vielä päättänyt ostanko kirjaa, mutta pistän harkintaan. :)

Minnea
Minnean muruja

Törmäsin ihan samaan mainokseen, mutten ehtinyt perehtyä siihen sen tarkemmin. Ideana kyllä aika hauska! Riippuu varmasti paljon ihmisestä, tykkääkö kirjoittaa itsestään :D

Jane / Yhtä kuin - blogi (Ei varmistettu)

Mahtavaa, en oo jaksanut etsiä viekä, että minä päivänä tämä juhla olikaan, ja nyt sain vastauksen :D Kiitos! Terveisin, superlaiska. Mutta lahja on onneksi jo mietittynä lapsen isälle, vielä pitäisi papoille kehitellä :)

Minnea
Minnean muruja

Ajattelinkin, että joku muukin saattaa kaivata tuota päivämäärää :D

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Hyvät ideat :) Itse teen kahvikuorinta-aineen miehelleni ja poika tekee kortin :)

Minnea
Minnean muruja

Kahvikuorinta-aine kuulostaa mielenkiintoiselta! Olisipa kiva kokeilla! Ja itsetehdyt kortit on parhaita!

Yhtä sirkusta!

Vein jo omalle isälleni lahjan, kun kävimme Kuopion reissulla. He asuvat matkan varrella :)
Miehelleni en osta mitään, koskapa hän ei ole isäni. (Olemme näin sopineet, että emme muista toisiamme äitien,-eikä isäinpäiviänä, meillä kun on jo kaikkea...)

Minnea
Minnean muruja

Tuo olisi kyllä hyvä sopimus, ettei osteta mitään. Lapsethan ne toki ovat pääosassa tässä isänpäivässä :)

Torey
Näissä neliöissä

Siis miehille lahjojen hankinta on paljon vaikeampaa kuin naisille! Me tykätään tilpehööristä, eikä koruja tai vaatteita oo koskaan liikaa. Toisin on miehillä! Ja yleensä kun niillä on jotain mitä ne haluaa tai tarttis, niin se ei oo mikään muutaman kympin juttu vaan just joku sikakallis kameran osa tai pyörän osa (mulla kotona maastopyöräilijä), tai ties mitä, mutta halvalla sitä ei saa. :D

Meillä on vieläpä mun synttärit elokuussa, syyskuussa hääpäivä, lokakuussa vuosipäivä, marraskuussa isänpäivä ja miehen synttärit, ja sit tulee se joulu. Eli joko hankit pieniä yllätyksiä tai sit just yhdistät siitä muutaman ja voit hankkia sen kalliimman lahjan. :D

Minnea
Minnean muruja

Apua, maastopyöräilykään ei kuulosta ollenkaan edulliselta :D Miten nämä juhlat tuppaavatkin kerääntymään tälle loppuvuodelle!

Hyviä ideoita! :) Miehille on jotenkin helpompi ostaa lahjoja, sillä laadukas kauluspaita, lompakko tai nahkavyö on aina tervetullut. Meillä juhlitan isänpäivää, ja lahjalistalla on varmaan juurikin kauluspaitoja :)

Minnea
Minnean muruja

Vitsi, kun tietäisi oman isänsä paidan koon, niin kauluspaita voisi ollakin hyvä valinta!

Krissu H (Ei varmistettu)

Mun mielestä joka juhlapäivänä ei ole pakko antaa materiaalista lahjaa, jos sellaisen keksiminen tuntuu hankalalta. Toki ymmärrän tilanteesi, että haluaa muistaa jotenkin, kun ei pääse yhteistä aikaa viettämään. Itse vietän perheen kanssa aikaa mahdollisimman paljon, joten nämä tällaiset juhlapäivät eivät ole kovin merkityksellisiä. :)

Såfin (Ei varmistettu) https://lapsiparkki.blogspot.fi

Ainiin.. kröhöm.. isänpäivä tosiaan! Minä mietin jos olisin antanut miehelleni yön jossain hotellissa että hän saisi levätä. Meillä on ollut niin hektistä rakennusprojektimme kanssa että tällainen lahja varmaan sopisi. Toisaalta jokin työkalukin voisi toimia :D Omalle isälleni meillä on ollut tapana antaa teatteri/konserttiliput yhdessä siskojeni kanssa. Haluamme viettää kerran vuodessa kunnollista laatuaikaa yhdessä!

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Mukavannäköisiä lahjaideoita ja iskee varmasti moneen!

hanna
www.hannamariav.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.