15 minuuttia parrasvaloissa eli MALLIHAKU!

Minnean muruja

Miltä tuntuu poseerata kameralle, ja tietää, että tuhannet ihmiset tulevat näkemään kuvasi? Vähän jännittävältä, vatsassa kutittavan innostavalta, ja ihan mahtavalta itsensä ylittämiseltä! 

Nyt ollaan jännittävissä tunnelmissa! Olenkin jo täällä blogissa ja varsinkin instassa hehkuttanut ihanan siskoni uusia tuulia, ja seurannut hänen matkaansa yrittäjäksi oman vaatemalliston ja kankaiden printtien suunnittelemisesta verkkokaupan perustamiseen. Pikkuhiljaa asiat ovat edenneet, ja nyt voin isosiskon ylpeydellä ilmoittaa, että ollaan jo siinä pisteessä, että vaatemallistosta ollaan ottamassa kuvia ja verkkokauppaa viritellään suuria avajaisia varten!

Are you ready for Kanto Design?

Tässä vaiheessa te lukijat, tai kuka vain pienestä seikkailusta kiinnostunut voi nostaa kätensä ylös mallihaun myötä. Järjestämme täällä Jyväskylässä 16.6. muutaman tunnin riemukkaat kuvaukset, johon haetaan kaikenkokoisia naisia ja lapsia! Malliston koot ovat lapsilla 80-110cm ja naistenvaatteissa XS-XL. Mallihakuun voi ilmoittautua lapsensa tai kaverin kanssa, tai ottaa mukaan vaikka mummon! Toki ilmoittaa voi myös ihan vain oman ihanan itsensä.

Luvassa on herkkuja ja sirkushuveja ;) Meille tulee varmasti hauska päivä. Minä heilun tällä kertaa kameran takana, joten kuvaajaa ei ainakaan tarvitse jännittää! Kiitoksena mallina olemisesta, saavat mallit myös pitää kuvausvaatteensa :)

Mikä kangas näistä malliston kankaista on sun suosikki? Tykkään kaikista, mutta taidan kääntyä tuon keltaisen puoleen. Tai ehkä mun vaan täytyy tilata kaikki :D

Näistä posauksen kuvista saa jo hieman esimakua siitä, mistä Kanto Designissa on kyse. Omien kankaiden ja vaatteiden lisäksi verkkokauppaan on tulossa ihan uudenlaisesta materiaalista, nahkapaperista valmistettuja reppuja ja muita asusteita. Vaatteissa on suunnitteilla ainakin tunikoita, mekkoja ja leggingsejä :) Olen niin innoissani, etten malttaisi odottaa! Voitte luottaa siihen, että tätä hehkutusta tulee täällä blogin puolella näkymään lisääkin, kunhan verkkokauppa aukeaa :)

Jos haluaisit hypätä mukaan seikkailuun, niin laita kuvasi ja kokotietosi osoitteeseen iida@kantodesign.fi!

Iidalta ja allekirjoittaneelta saa myös lisätietoja kuvauksista :) Kannattaa myös laittaa Kanto Designin instatili ja fb-sivut seurantaan, niin pysyy kärryillä uusista jutuista :)

 

Ihanaa maanantaita! Mulla on niin hyvä fiilis, kun aurinko paistaa ja mahataudistakin onnistuin viimein pääsemään eroon!

 

Kommentit

Maijaliisa

Mihin aikaan kuvaukset järjestetään? Olispa ollut aivan huippua tulla tsekkaamaan kuvaukset, tulen nimittäin juuri tuona iltana Jyväskylään kahden päivän koulutukseen. Jos vaikka olisin päässyt malliksi :D. Juna on kylläkin Jklässä vasta illalla, joten huti taisi mennä täälläkin kertaa :)

Minnea
Minnean muruja

Aikaa ei ole vielä päätetty, mutta aamupäivälle ollaan suunniteltu :)

Nämä on kyllä jänniä juttuja, ja niin ihanaa saada olla mukana!

Kirsikka W.

Kuolailin tuota nahkapaperireppua jo Facebookissa! Todella mielenkiintoinen ja tyylikäs, ja pakko varmaan napata itselleni sellainen jossain vaiheessa :) Mallihaunkin bongasin, mutta itse en ehkä ole ihan malliainesta. Harmi, sillä uskon että kuvauspäivästä tulee ihan huippukokemus kaikille osapuolille!

Minnea
Minnean muruja

Hei, kaikki on malliainesta! Ja sullahan on aina niin kauniit kuvat blogissa ;) Kamera selvästi rakastaa sua!

Ne reput on kyllä tyylikkäitä ja kivan erilaisia! 

Yhtä sirkusta!

Nahkapaperi? En ole koskaan kuullutkaan! Seurailen mitä tapahtuu :)

Minnea
Minnean muruja

Eikö kuulostakin kummalliselta? Nahalta tuntuvaa paperia, jota voi jopa pestä! Kaikenlaista ne keksii!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minä haluaisin todella tulla malliksi! Olisi aivan ihana kokemus ja muutenkin olen tulossa Keski-Suomeen tuolloin! Aion laittaa heti sähköpostia tuohon osoitteeseen. Iiks<3

Minnea
Minnean muruja

Jes! Ihanaa, että innostuit! Pidän peukkuja, että tulet valituksi :)

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Mä hain heti eilen innoissani kuopuksen kanssa, olisi niin huippua! Sekin on ainoa mitä olen jaksanut tehdä, kohta viikko mahatautia täynnä ilman helpotusta täällä... :(

Minnea
Minnean muruja

Jes, kiva että hait! Mahatauti sen sijaan ei oo kiva  :/ Mulla se kesti viisi päivää, ja loppui sitten kuin seinään.

Tsemppiä!

Kommentoi