2 x primeri kiiltävälle iholle

Minnean muruja

Ehkä jo muistattekin, että olen niitä tumpeloita typpejä, joka ovat oppineet meikkaamaan joten kuten teininä ja pysytelleet samoissa rutiineissa ja sävyissä vuosikaudet. Vasta blogin myötä olen herännyt huomaamaan kosmetiikan uudempia trendejä. Yksi näistä oivalluksistani on Glamlin-kauneuskonsultin minulle valitsema primeri eli meikinpohjustusvoide, joka laitetaan meikkivoiteen alle. 

Oikein valittu primeri silottaa ihoa, vähentää kiiltoa ja saa meikkivoiteen levittymään ja pysymään paremmin. Primereita on erilaisia eri ihotyypeille, minulle Glamlinin asiantuntija valitsi Smashboxin Photo Finish pohjustusvoiteen, joka tasoittaa ihoa ja ihon epätasaisuuksia, vähentää kiiltoa ja saa ihon näyttämään mattaiselta. Jo ensihipaisusta huomasin eron.

Olenkin jo aikaisemmin hehkuttanut tätä tuotetta. Paksu silikonimainen geeli saa kasvoni näyttämään tasasävyisemmältä ja sametinpehmeältä. Meikkivoide asettuu iholle kauniisti. Smashboxin primerin ainoa ongelma on sen hinta, eikä sekään nyt niin mahdoton ole riittoisasta tuotteesta. 

Smashboxia saa ainakin KICKSiltä ja NYXiä Sokokselta.

Kun tämä ihmetuote alkoi olla lopussa, lähdin hieman katsomaan, mitä muita primereita oli tarjolla. Monestakin suunnasta on hehkutettu Lorealin primeria (en nyt muista nimeä), mutta myyjä huomasikin, että se on poistunut valikoimista. Myyjän kanssa yhteistyössä valitsin noin puolet Smashboxin primerin hinnasta maksavan NYXin Shine Killerin.

Shine Killer lupaa nimensä mukaisesti vähentää kiiltoa. Koostumus on paljon juoksevampi kuin Smashboxin primerissa, mutta lopputulos on yllättävän samanlainen. Itse pidän siis Smashboxin paksummasta geelistä, mutta täytyy myöntää, että NYX on varsin toimiva tuote. Toki on varmasti makuasia, pitääkö paksummasta vai juoksevammasta koostumuksesta. Sanoisin myös, että Smashboxin primeri on omaan silmääni tasoittavampi, ja jättää ihon hitusen samettimsemmaksi kuin NYXin tuote. Jos pitäisi valita, kumpi on parempi, niin ääneni menisi Smashboxille.

Varsin mainio löytö siis tuo NYXin Shine Killer. Ostan varmasti myös uudestaankin, jos en raski pennosiani sijoittaa Smashboxiin. Kumpikaan primeri ei yksinään pidä kasvojeni ihoa mattaisena koko päivää (tuskin mikään ihme maailmassa siihen pystyy), ja paljon on kiinni myös muista tuotteista. Sain vasta hyviä vinkkejä eräältä kauneusbloggaajalta, joten kiinnostaisiko teitä kuulla muista pohjameikkituotteistani, kuten meikkivoiteesta ja puuterista?

Pirteää perjantaita! Käytätkö sinä primeria, ja jos käytät niin mikä on sun suosikki?

Pssst! Vielä tänään ehtii osallistua keväiseen Lindexin lahjakortin arvontaan! Huomenna joku onnekas pääsee uudistamaan vaatekaappiaan :)

 

*Smashboxin primeri saatu

Kommentit

inkedprincess
Inked princess

Käytän Nyxin Pore Filler- primeria. Sillä saa ihosta ihanan tasaisen ja pitää myös hyvin kiiltoa poissa. Suosittelen testaamaan! :)

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiitti vinkistä! Katoin myös tuota pore filleriä, mutta päädyin tähän shine killeriin, kun pelkäsin et tuo toinen ei poista kiiltoa. Hyvä tietää, et tuo pore filler toimii!!

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Smashboxin primer on näistä itsellekin tuttu :)

Minnea
Minnean muruja

Se on kyllä ihan huippu!

Katta/ Arki(paska)ruokaa-blogi (Ei varmistettu) https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi/

Itsellä primerit on käytössä vain juhlameikeissä. Ehkä sitä pitäisi alkaa panostaa tuohon ihon tasoittamiseen arkenakin. Ei tahdo enää pysyä meikkivoiteet tms. tasaisena koko päivää. -Katta/ Arki(paska)ruokaa-blogi

Minnea
Minnean muruja

Huomasin kyllä ison eron meikin pysyvyyteen primerin kanssa!

Tavallisena työpäivänä primer jää usein laittamatta, mutta juhliin (ja muuten vain viikonloppuisin) laitan yleensä NYXin Pore Filler -primeria tai Urban Decayn Complexion Optical Illusion -primeria, joka jättää iholle ihanan posliinimaisen, mattaisen pinnan :)

Minnea
Minnean muruja

Jo toinen ääni Pore Fillerille :) Urban Decayn meikkeihin en ole vielä ehtinyt tutustua. Kuulostaa hyvältä myös tuo heidän primerinsä :)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Hyvä primeri on kyllä ihan ehdoton mun meikkirutiinissa, sillä on oikeasti tosi iso vaikutus :) Tuo Smashboxin primeri on mun lemppari ollut jo pitkään, jättää iholle todella hyvän pohjan meikkiä varten.

Minnea
Minnean muruja

Se on kyllä ihan huippu! Hintansa väärti!

Karoliina Kazi (Ei varmistettu) http://karoliinakazi.com

Olen käyttänyt Mac:n ja Nars:n primereita ja yleensä vain jos olen menossa ulos ja johonkin jossa haluan meikin todella pysyvän paikoillaan - kumpikin ovat toimineet mutta koska pidän enemmän kevyestä meikistä niin ei tule usein käytettyä ja tuotteet vanhenee. Ensi kerralla kokeilen kyllä tätä NYX primeriä - kiitos vinkistä!

Kommentoi