#2016bestnine

Minnean muruja

Huomenta! Olen instagramissa ja blogeissa ihastellut näitä ihania kollaaseja, joissa näkyy yhdeksän tykätyintä kuvaa viime vuodelta. En kuitenkaan perehtynyt asiaan sen tarkemmin, kunnes bongasin Valkoisen vuoren rinteellä -blogista, miten tämmöisen kollaasin saa tehtyä. Joten kun muut edellä, niin minä perässä!

Harmittaa tämä pimeyden määrä tällä hetkellä. Aamulla, kun lähden töihin, niin on pimeää. Ja kun palaan töistä, on taas pimeää. Ainoa aika, jolloin voin kuvata luonnonvalossa, on viikonloppuna. Ja viikonloputhan täyttyvät nopeasti kaikenlaisesta touhusta, varsinkin näin lapsiperheessä. Kuvausintoa olisi, mutta kuvausmahdollisuuksia kurjan vähän. Onneksi valon määrä lisääntyy koko ajan, ja kohta pääsen kuvaamaan enemmän. Oi, kevät!

Mun tykätyimmissä kuvissa viime vuodelta näyttää olevan paljon luontokuvia. Melko hempeitä otoksia näyttäisi valikoituneen mukaan. Ja tietenkin tuo arvontakuva on saanut paljon tykkäyksiä. Ihan yllätyin, että noinko oikeasti kokonaiset 4691 kappaletta sydämiä on kuvilleni lähetetty! Vau! Ja aloitin blogin sekä blogin instatilin vasta syyskuussa!  Kiitos tuhannesti(tai melkein viidestituhannesti) kaikille kuvista tykänneille!!! Tästä on hyvä jatkaa tänä vuonna! Mitkä oli sun yhdeksän tykätyintä kuvaa? Laita linkki kommenttiboksiin!

Mun instatilin nimimerkki on

@minneanmuruja

joten sinne vain seuraamaan! Linkki löytyy myös tuosta sivupalkista ->

Kivaa torstaita!

Kommentit

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Kuvasi ovat valtavan kauniita - nuo luontokuvat ovat eritoten hurmaavia!

Minnea
Minnean muruja

Ihanasti sanottu, kiitos Noora <3

Valokuvaus on kyllä mieluinen harrastus :) Aina oppii uutta! Usein naureskellaan, että miehelläni on tekninen puoli paremmin hallussa, mutta minulla parempi silmä kuvakulmalle, sommittelulle tai kuvaustilanteelle.

Mukavaa päivää sinulle!

Kommentoi