4 x kosmetiikkakalenterin unboxaus

Minnean muruja

Hothothot! Kosmetiikkakalenterit on nyt mitä kuumin puheenaihe! Minäkin heitin oman lusikkani soppaan, kun mietiskelin, mikä kosmetiikkakalenterin hankkisin itselleni. Valikoima on tänä vuonna valtava! Miten minä en viime vuonna edes tiennyt näiden olemassaolosta?

Insta Storyani seuraavat saattoivat bongata kalenteriostokseni, ja että päädyin pohdiskelujeni jälkeen ostamaan lupaavalta ja laadukkaalta vaikuttavan Lumenen kalenterin, kun Sokoksella sattui olemaan -20% kaikesta asiakasomistajapäivillä. Minusta Lumene on takuuvarma, sillä heidän tuotteita käytän niin paljon! Todella hyvä diili, sanoisin!

Olen yrittänyt kurkkia mahdollisimman vähän, mitä Lumenen kalenteri sisältää, jotta jännitys säilyisi! Mielellään olisin säilyttänyt koko kalenterin sisällön yllätyksenä, mutta siltä mainoskuvalta, jossa tuotteet näkyvät, ei vain voinut välttyä :D Nyt, kun oma kalenteri köllöttelee tyytyväisenä kaapissa odottelemassa joulukuuta, niin aloin miettimään, että mitähän niissä muissa kalenterissa oli! Teinkö oikean valinnan?

Youtube on siitä kätevä paikka, että se sisältää aivan ja kaikkea! Sieltä löysin youtubetähden Derya Dincerin tekemän unboxaus-videon, jossa hän siis avasi Kicksin joulukalenterin, ja näytti, mitä tuotteita siinä oli. Ja siitä se idea sitten lähti! Kurkkasin myös, mitä löytyy himoitsemastani NYXin huulituotekalenterista. Innostuin niin kovin, että kurkkasin samaan hengenvetoon paljon hehkutusta saaneen Essencen kalenterinkin sisällön sekä ihastuttavan Dermosilin kalenterin 10 luukkua! Hauska idea tuokin, että paljastetaan vain osa, ja jätetään osa yllätykseksi!

Unboxaus-videoiden katselu oli hurjan hauskaa! Suosittelen, jos olet utelias! Tässä alla siis teille muillekin uteliaille kurkittavaksi nämä neljä videota! Jos sinulla on joku näistä kalentereista, ja ET HALUA tietää sisältöä, niin ei kannata katsoa! Spoiler alert!

Videoiden jälkeen olin entistä tyytyväisempi siihen, etten päätynyt ostamaan Kicksin kalenteria, sillä sisältö olisi ollut pettymys! Yli 40 euron hintaan olisi toivonut enemmän meikkituotteita!

Sen sijaan NYXin kalenteri vetää minua nyt vielä enemmän puoleensa, ja jos se sattuisi olemaan alessa tässä joulukuun aikana, niin saatan käydä nappaamassa! Niin herkullisia sävyjä sieltä löytyi! Ja kaikki sävyt näyttivät tosi kauniilta huulilla! Mahtava lisä videoon, että tekijä näytti, miltä tuote näyttää huulilla!

Myös Essencen suloinen kalenteri vaikuttaa oikein lupaavalta ja hintansa arvoiselta! Essencen kalentereita voi metsästää niin Tokmanneista kuin ilmeisesti Prismoistakin! Dermosilin kalentereita voi tilata heidän omasta verkkokaupastaan :)

Löytyykö sieltä muita uteliaita unboxaus-videoiden katsojia? Haluatko sinä tietää etukäteen, mitä kalenteri sisältää, vai onko kivempi yllättyä?

Mikä kalenteri sulta löytyy, vai löytyykö mitään?

Kivaa sunnuntaita!

 

*sisältää mainoslinkkejä Stockmann-verkkokauppaan

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Ei, täällä ei ole mitään kalenteria aikuisilla. Lapset saavat ne mitkä haluaa.

Minnea
Minnean muruja

Lapsillehan ne on pääasiassa tarkoitettukin ;)

Kirsikka W.

Mä olen binge -katsonut nimenomaan noita Eltorian adventtikalenterivideoita, koska niitä on NIIN PALJON! Mitä enemmän oon niitä katsonut, niin sitä tyytyväisempi olen ollut mun Makeup Revolutionin kalenteriin. Osa harkitsemistani kalentereista ovatkin nimittäin olleet sitten vähän mitäänsanomattomia :/

Muakin houkuttais ostaa vielä joku toinen kalenteri, mutta katotaan nyt! Kun ahneella ei kuulemma ole se kaikkein mukavin loppu :)

Minnea
Minnean muruja

Hihii! Ne videot on niin koukuttavia!

Minäkin yritän pitää näppini erossa kauppojen muista kalentereista, paitsi, jos sen Nyxin kalenterin sais alesta!

Yhtä sirkusta!

No minähän olen ostanut kuusi kalenteria jo :) Tosin kolmelle tyttärelle ja tädille menee niistä yhdet. Itselleni jäi meikki- ja teekalenterit. En ole utelias. Joissakin lukee mitä niissä on, mut en ole lukenut..

Minnea
Minnean muruja

Kiva, pääset yllättymään! Se on ihan parasta!

Näitä oli mielenkiintoista katsoa, kun kosmetiikkakalenteria en tänä vuonna raaskinut ostaa, niin näkipä sisällöt :)

Minnea
Minnean muruja

Näitä on kyllä kiva katsoa :)

sharks
by a mile

Mä oon katsonut noita Eltorian videoita myös (koukuttavia!), ja tosi monet noista keskihintaisista kalentereista ei vaikuta mun mielestä niin kauhean hyviltä. Lumenen kalenterin olisin tooodella halunnut itsekin, uskon että se on varmasti hinta/laatusuhteiltaan yksi parhaista!

Minnea
Minnean muruja

Niimpä! Moni kalenteri olisi ollut vähän pettymys!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.fi

Mä rakastan näitä kosmetiikkakalentereita ja kaikkia unboxauksia :D Täytyy tunnustaa, että olen omien kalentereidenkin luukkuihin jo kurkkinut, ei vaan malttanut odottaa :P

Minnea
Minnean muruja

Hihii, liian jännää joutua odottelemaan! Minä olen pitänyt näppini erossa :D

Liinail (Ei varmistettu)

Tekisi kyllä ihan hirveästi mieli ostaa kosmetiikkakalenteri mutta en tiedä raaskiiko sitä ostaa....

Minnea
Minnean muruja

Sepä se, kun nämä eivät ihan edullisia ole :/ Olisikohan black friday tarjouksena missään?

josha

Mullekin tämä koko kosmetiikkakalenteri-juttu oli aika uutta, nyt näitä tosiaan tuntuu pursuavan joka paikasta :D Oman kalenterin oon pitänyt visusti kiinni mutta muiden unboxaus kiinnostaa kyllä, pitääpä vilkuilla noita videoita kun on aikaa!

Minnea
Minnean muruja

Minäkin haluaisin pitää omani yllätyksenä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.